Хороскоп август 2018 за ВодолейГледай в youtubeНа Водолеите, през август бързо ще им омръзне да слушат съветите на близките си. . Вие си имате глава на раменете, така че не е нужно те да ви учат как да живеете. Но не бъдете груби към тези, с които ще ви се наложи да работите в един екип. Хороскопът за август 2018 година съветва Водолеите да си поставят конкретни цели, ако имат желание да бъдат успешни и любими на всички хора.
На Водолеите през август 2018 година откровено ще им дотегнат всички нравоучения и нотации, които изливат близките им.

Но нима е възможно така да се издевателства над човек, който се счита за личност, в пълния смисъл на думата! Дори шефът ще започне да учи Водолея на нещо, което той знае от много време. Не е ли обидно? Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат сдържани и спокойно да възприемат всичко, което се случва наоколо. Бъдете конкретни в изказванията си и отговорни в работата, тогава всичко в живота ще се нормализира.
През август на Водолеите ще им се наложи да сменят тактиката си на поведение в любовната сфера. Ако вие до сега сте сами, значи трябва да преразгледате принципите си и да станете по-отстъпчиви. А, ако Купидон не е благосклонен към вас, то нищо не променяйте кардинално. Така или иначе, съдбата няма да ви остави без половинка, но трябва малко да почакате.
Хороскопът за август 2018 година съветва Водолеите, които са обвързани, по-малко да закъсняват в службата. Отделяйте внимание на човека, който е готов за вас на всякакви жертви. Важно е да не се карате, да не вдигате скандали, защото ще навредите на нервите си. В службата, Водолеите трябва да пуснат в ход целия си богат потенциал, вдъхновение и творчески идеи. Много сътрудници да излезли в отпуска, затова през август ще ви се наложи да работите и за тях.
В края на месеца Водолеите могат така страстно и внезапно да се влюбят, че сами да се учудят. Защото вие предпочитате повече да бъдете приятели, отколкото да разкривате чувствата си. Хороскопът ви съветва да живеете разумно, а не емоционално, тогава разочарованията ще бъдат много по-малко. Във финансов план при вас всичко е така, както е било в началото на лятото. Както работите, така и ще печелите. Единственото, което е нужно на Водолеите е да не бягат от преките си задължения. Иначе, безхаберното отношение ще се отрази на заплатата и на бонусите.
Хороскопът за август 2018 година не препоръчва на Водолеите да се къпят във водоеми и да ходят боси, когато вали. Решили сте да си спомните детството? Тогава бъдете готови за простуда, която за дълго ще ви остави в леглото.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Водолей
През август 2018 година Водолеите трябва да се пазят от стари заболявания, които ще им напомнят за себе си. Още повече, че вие не използвате никакви профилактични мерки. По принцип, вие не се грижите за здравето си до момента, в който вече няма на къде. Хороскопът за август съветва Водолеите да бъдат внимателни към здравето си и да не се простудяват, защото усложненията ще бъдат сериозни. Внимавайте, защото заболяването може да бъде толкова тежко, че никакви лекарства да не могат да ви помогнат. А, ако сте решили да се лекувате с народни средства, то не се оплаквайте след това, че болестта ви е държала през целия месец. Водолеите непременно трябва да укрепват имунитета си, за да не тичат по доктори, когато стане студено.
Водолеите не могат да понасят да ги критикуват или обиждат. През август настроението ви ще бъде променливо. Не обвинявайте никого за това, че сте раздразнителни и обидчиви, а по-добре се научете да сдържате емоциите си. Агресивното поведение може да доведе до това, Водолеите да останат без приятели и любима работа.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат по-малко мнителни и уязвими. Ако ситуацията може да се обърне във ваша полза, тогава не се плашете. Още повече, не очаквайте помощ от тези, които никога не са ви подкрепяли в трудни моменти. Водолеите трябва да се настроят позитивно, да спрат да общуват с негативни личности и по-често да бъдат на чист въздух. Между другото, спомнете си за своето хоби, защото вие отдавна не сте го упражнявали. През август трябва да бъдете по-активни не само в службата, но и в ежедневието си. Танцувайте, веселете се и се усмихвайте от душа на всеки нов ден. Август не е време да унивате!
През почивните дни, Водолеите трябва да организират културни мероприятия, напр. кино, театър или концерт. Посвещавайте своето време не само на скучното съзерцаване на заобикалящата ви среда, но и на общуване с близките си хора. Колкото по-ярък и разнообразен бъде животът ви, толкова повече впечатления ще получите. Рязко сменете рутината с гъвкавост и саморазвитие, тогава съдба ще бъде щедра към вас.
Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Водолеите отговори на най-трудните въпроси. Вие ще можете да взимате решения не само умно, но и ще бъдете известни като истински оригинали и реформатори. Вие имате страхотно чувство за хумор, затова не се затваряйте в себе си, а се отворете за света. През август Водолеите ще се прославят и ще станат победители в различни шоута, телевизионни игри и купони.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Водолей
В деловата сфера, Водолеите през август могат да очакват внезапни промени. Важно е всички сделки и договори да бъдат внимателно премислени и прегледани. Не трябва да влагате средства в неща, за които ви съветва стар приятел, защото сумата, която ще изгубите, ще ви удари силно по джоба. Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Водолеите да започнат собствен бизнес, който да е свързан с търговия. Ако някой опитен предприемач ви даде мъдър съвет, вслушайте се! Не бъдете горделиви и принципиални, защото въпросът се отнася до вашето развитие и капиталовложенията ви.
В службата, обстоятелствата през август ще се развиват по различен начин за Водолеите, но рационалните и практични личности ще успеят да обърнат ситуацията в своя полза. Ако ви се налага да седите целия ден в офиса и да се занимавате с класифициране на книжа, то не се паникьосвайте. Дори тази скучна работа може да повлияе на вашето кариерно израстване. Водолеите могат да се заемат с различни дейности, а в края на месеца леко да рискуват и да сменят сферата си на дейност. А, ако това е втора работа, ще бъде много добре, защото и трудовият стаж няма да бъде прекъснат, а и пари видимо ще се прибавят.
Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година съветва Водолеите да не си купуват кола или дом, ако парите не са им достатъчно. Ако влезете в дълг е възможно да настъпи криза. През август на Водолеите ще им се наложи да помагат на близки роднини да излязат от трудно, материално положение. Само не прекалявайте, защото основната ви работа ще отиде на втори план. Не пречи да бъдете здравомислещи. Хороскопът съветва Водолеите да си намерят занимание, което да им е по душа и да им носи морално удовлетворение. Вашият девиз през август трябва да бъде: „Мисли, твори и действай!“
Хороскопът за август 2018 година няма да пожали оптимизма за Водолеите, за да могат да завършат успешно започнатите проекти. Не бъдете прекалено егоистични, за да не отблъснете надеждните си бизнес партньори. Всичко ще се получи именно така, както сте го планирали. Но, за да се случи това, Водолеите трябва да се отдадат изцяло. Не пилейте енергията и силите се за тези, които не са достойни.
На Пълнолуние (26 август), Водолеите не трябва да участват във важни преговори, срещи и да подписват договори. Ако не се съобразите с препоръките на хороскопа ще загубите репутацията и парите си.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Водолей
Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Водолеите да оправят личния си живот, ако до този момент не са имали време да се занимават с него. Самотните хора могат смело да правят нови запознанства, за да не прекарат скучно месеца. Важно е да не бързате да си правите изводи относно избраника/цата, за да не развалите всичко. Излишните претенции и желанието да промените характера партньора/ката ще се обърнат във вълнения и разправии за Водолеите. Не преследвайте идеалите и не си правете илюзии. От служебните романи през август е по-добре да се откажете, защото ще доведат до клюки в колектива.
Хороскопът препоръчва на Водолеите да контролират емоциите си и да не се гневят на близките си. Вашата импулсивност може да доведе до скандали, затова бъдете по-малко импулсивни. Любовният хороскоп за август 2018 година предсказва на Водолеите нееднозначни отношения с новия/новата си възлюбен/възлюбена. Възможни са спорове на прекалено незначителни теми, а също и раздяла. Ако не искате да се лишите от всичко от веднъж - духовната близост и приятелството, дръжте се коректно. Бъдете по-искрени с партньора/ката, защото хитруването няма да запазите истинските чувства. Водолеите често приличат на непристъпна крепост, когато работата опира до сериозни отношения.
При влюбените Водолеи всичко ще се случва по набелязания план. И периодът на ухажване, и изненадите, и романтични разходки на лунна светлина, изобщо, работата може да стигне до сключване на брак, затова не се учудвайте на нищо. Но хороскопът съветва Водолеите по-добре да опознаят избраника/цата, за да не стигнат много бързо до развод.
На семейните Водолеи, отношенията със съпруга/та ще им се сторят безинтересни. Възможно е страстта да е угаснала, затова и вие да сте се разбягали в различни посоки. Ще ви се наложи да решавате многобройни битови проблеми, а също и да вложите пари в училището на подрастващите си деца. Любовният хороскоп за август 2018 година обещава на Водолеите спокоен семеен живот, защото те сами са положили много усилия за тази рутина. В края на месеца е възможно придобиване на ново жилище или получаване на наследство. Това е неочаквана и приятна изненада и ще стане за вас трамплин към независимост в бъдеще.
На Новолуние (11 август), Водолеите не трябва да рискуват, да ходят по срещи и да тръгват на пътешествие с цялото си семейство.