Хороскоп август 2018 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за август 2018 година обещава на Скорпионите не само нови и незабравими срещи, но и много позитивизъм. Вие дори няма да бъдете огорчени, за това, че лятото отминава, защото ще го запомните с любов, кариерен ръст и приятна отпуска. Скорпионите през август нито за минута няма да останат сами, дори обратното, ще се окажат в епицентъра на събитията. Важно е бързо и без проблеми да постигнете заветните цели.
Хороскопът за август 2018 година препоръчва на Скорпионите да събират, а не да пилеят кипящата си енергия за глупости. Вие сте изпълнени с ентусиазъм, страст и увереност в утрешния ден, което означава, че всичко планирано ще бъде свършено.

В любовната сфера, Скорпионите, както винаги, са темпераментни и неуморими. Естествено, че това ще привлече към тях много обожатели, към които трябва да се отнасяте внимателно. През август ще се окажете в нова компания, ще получите невероятни впечатления и дори ще „летите до Луната“…, макар и на сън. Но така или иначе, за дълго ще запазите приятните усещания.
И така, Скорпионите ще запомнят август със солидните успехи и радостните събития. Дори в личен план вие ще получите именно това, на което сте разчитали. Към вас, буквално като към магнит, ще се привличат достойни и умни партньори. Вие сте интересни, общителни и, най-важното, на никого не отказвате среща. Хороскопът за август 2018 година е приготвила за Скорпионите среща с човек, който ще бъде не само красив, но и талантлив. Възможно е това да бъде музикант, политик или моделиер. Изобщо, комуникативността ви ще бъде на границата на фантастиката. А със съперниците ще ви се наложи да воювате. Вие сте готови на това. При семейните Скорпиони всичко ще зависи от това, колко бързо и без загуби ще решите битовите проблеми. Ако не можете да направите нещо сами, повикайте опитен майстор.
В службата Скорпионите ще се отнасят твърде превзето към колегите си. Някои ще ви струват твърде опитни и умни, а други – млади и нагли. Ако не спрете да търсите грешките, скоро ще си останете сами с трудния си проект. А началството ви е помолило да го предадете още в средата на август. Бъдете по-малко принципиални, както ви съветва хороскопът за август 2018 година. Иначе, няма да видите нито премии, нито нова длъжност. Шефа всичко вижда, дори и да не се появява често в службата.
А в личния живот на Скорпионите всичко ще бъде обратно. През август трябва да вземете всичко в свои ръце. Само не споделяйте тайните си с тези, които могат да ги разкажат на целия град. Хороскопът не ви съветва да организирате пътуване с личния си автомобил, защото са възможни аварийни ситуации и глоби. Най-добре е да тръгнете на път с автобус или влак, така ще бъде по-безопасно, а и по-евтино ще минете. В края на август 2018 година, Скорпионите може да се усетят претоварени в службата. Важно е да не се опитвате да доказвате нещо на началството. Желателно е да изпълнявате дейността си без капризи, за да не провалите кариерата и настроението си.
Здравен хороскоп за август 2018 година за Скорпион
Скорпионите се числят към тези хора, които никога не забравят да се погрижат за здравето си, да преминат изследвания в поликлиниката, да си направят нужните анализи. За вас не може да се каже, че имате безхаберно отношение към здравето си. Ако нещо, някъде заболи – Скорпионите веднага се записват за преглед при лекар. Организмът ви е така закален, че дори простудите и инфекциите ви заобикалят отдалече.
Хороскопът за август 2018 година съветва Скорпионите да се погрижат за своето самочувствие, но не до точката на фанатизъм. Основният враг в края на лятото ще ви бъде климатикът, затова не стойте дълго под него, когато работите, а още повече, не спете! Защото може да се разболеете, да лежите в леглото с температура и дълго да се лекувате. В средата на август Скорпионите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си, защото Луната черпи сили от тях и имунитетът се оказва на нулата. Ако вече не сте млади, не забравяйте да контролирате артериалното налягане, а и за храненето внимавайте, никакви сандвичи с наденици, алкохол и газирани напитки.
Хороскопът за август 2018 година е разработил за Скорпионите специална диета, в която основно място заемат плодовете, зеленчуците и млечните продукти. През август водата все още е топла, но не е желателно да се къпете в реката, защото може да се преохладите и да се разболеете, което ще бъде много неприятно преди отпуската. Що се отнася до психическото състояние, то тук съвета е един – изолирайте се от хората, които постоянно ви натоварват с негативите си.
Хороскопът съветва Скорпионите повече да ходят пеша, да се занимават със спорт и да правят гимнастика, сутрин. Възможни са заболявания на сърдечно-съдовата система, затова не правете никакви физически натоварвания на вилата или във фитнеса. Скорпионите трябва да се въздържат от пикантна храна през август. Най-добре е да се храните с тестено и сладко, особено, ако не застрашава фигурата ви. А, за да спите спокойно, не трябва да стоите до късно нощем в интернет, дори и там да има много ухажори, които ви се обясняват в любов.
Кариерен и финансов хороскоп за август 2018 година за Скорпион
В колектива Скорпионите се славят като генератори на идеи, впрочем, никой и не се учудва. Защото вие умеете да мотивирате всички към активност и най-важното – към плодотворна дейност. Хороскопът за август 2018 година е приготвил за Скорпионите много оригинални замисли и творчески проекти. Но, за да ги реализирате трябва да се трудите денонощно. Готови ли сте за това?
Ако Скорпионите обичат своята работа, то никой няма да може да ги спре да осъществят плановете си. През август 2018 година дори шефът няма да спори с вас по важни, производствени въпроси. И кой си мисли, че искате да напуснете? Това не е възможно, когато пред вас „присветват“ добрата длъжност и високата заплата. Макар че Скорпионите могат да работят на няколко места едновременно, те имат сили и енергия за това. В края на месеца вие, вероятно, ще намерите нещо интересно и непременно доходно.
Кариерният и финансов хороскоп за август 2018 година препоръчва на Скорпионите да се занимават само с това, което наистина им харесва. Успехът няма да дойде бързо, но вие и не търсите лек път. Ще си намерите приятно хоби, което ще ви донесе добър доход. През август, Скорпионите трябва да контролират своята импулсивност и страстност, иначе конфликтите и разправиите ще станат ваше ежедневие. Вие дори и на началника можете да ги наговорите едни такива, че той лично да ви поднесе лист и химикалка, за да напишете заявлението си за напускане. Но, ако през август бъдете малко по-хитри и мъдри, ще можете да се изкачите по кариерната стълбица по-бързо от останалите.
Хороскопът за август 2018 година обещава на Скорпионите успешно начало на собствен бизнес. Вие така отдавна си мечтаете да не зависите материално от никого, че сега сте истински щастливи, дори и да ви се налага да работите за двама и постоянно да пътувате, за да установявате контакти. Важно е да влагате пари само в стоки, които могат да ви донесат доход. И не спирайте на половината път на делата, които могат да бъдат перспективни. Още в края на август 2018 година при Скорпионите ще се оформи на сметка една добра сума. За какво да я похарчите? Разбира се за пътешествие!
На Новолуние (26 август) не е желателно да водите преговори с партньори, да участвате в съвещания и да се заемате с нови дела.
Любовен хороскоп за август 2018 година за Скорпион
В началото на август при Скорпионите са възможни разногласия с любимия човек. Кой ще направи първата крачка към помирението? Разбира се, че вие! Любовният хороскоп за август 2018 година съветва Скорпионите да бъдат благородни и искрени, за да завоюват доверието на избраника/цата. Разбира се, по характер вие сте коварни и ревниви, но не трябва да го демонстрирате на човека, с когото сте се запознали скоро. За сексуалността на Скорпионите се носят легенди и това не е мит, а реалност. Бъдете внимателни при случайните интимни връзки, иначе ще попаднете във венерическа клиника.
Най-добре се заемете с външния си вид, защото промените винаги са за добро. Нима не е интересно когато днес сте блондинка, а утре червенокоска?! Но не трябва да променяте интереса си към ухажорите по този начин. Повярвайте, сред тях може да се окаже, че е онзи/онази, който може да бъде достойна партия за вас. Любовният хороскоп за август 2018 година не обещава на Скорпионите онази, единствената среща за целия им живот, но има шанс да се запознаете с човека, който да обикнете от цялата си душа. И дори да решите да сключите брак.
През август, Скорпионите ще бъдат прекалено придирчиви към избраника/цата. Това ще бъде като в поговорката, че не виждате „гредата в своето око“, а ще изисквате от другите невероятното. Егоизмът и властолюбието ще изплуват, затова няма да можете да разчитате на устойчиви и дълготрайни отношения. Помнете, че такова поведение няма да ви доведе до нищо добро. Ако обичате човека, се постарайте да се промените, по-често правете компромиси и забравете за навиците си.
В семейството на Скорпионите всичко ще бъде доста добре, а редките спорове за финанси няма да нарушат идилията. Може би е нужно да смените обстановката, да пътувате някъде или да отидете на театър. Любовният хороскоп за август 2018 година дори е приготвил билетите на Скорпион за най-добрите места, защо да не се възползвате от това удоволствие?
На Новолуние (12 август) Скорпионите не трябва да организират семейни тържества и не трябва да изясняват отношенията си. Не взимайте съдбоносни решения.