Хороскоп за Скорпион април 2019 Гледай в youtube Хороскопът за април 2019 година съветва Скорпионите по-често да рискуват, но без „изцепки“! Приемайте спокойно всичко ново, не се обръщайте към миналото и бъдете максимално самоуверени. Ще имате много предложения за работа, за любов … ориентирайте се правилно в тях. Скорпионите трябва да учат, да правят запознанства, да бъдат в центъра на събитията. Само така ще успеете да се обогатите със знания и да вървите напред.
През април, Скорпионите не трябва да крият своите таланти, защото те ще ги доведат до успех и материално благополучие.

Проявявайте най-добрите си страни, бъдете отговорни, не се страхувайте да вървите по кариерната стълбица.
Хороскопът за април 2019 година предсказва открити, честни отношения с колегите. Няма да има дори намек за конфликти, ще се разбирате добре. И всичко, защото искреността и доверието ще бъдат ваши приоритети. Желателно е по-често да общувате с роднините, които очакват морална подкрепа от вас. На Скорпионите, които още не са срещнали любимия си човек, през април съдбата ще им се усмихне. Това няма да бъде просто лек флирт, а красив и дълготраен роман.
На Скорпионите се препоръчва да обърнат внимание на своето хранене. Откажете се от тестеното, соленото и калоричната храна.
Хороскоп за жените Скорпиони
Хороскопът за април 2019 година съветва жените Скорпиони по-често да се усамотяват и абстрахират от обществото. Заемете се с нещо приятно, намерете си хоби и се реализирайте творчески. Четене, слушане на музика и рисуване ще внесе хармония в душата ви. Препоръчва се да излизате сред природата, на хижа или просто да се разхождате в парка.
В средата на месеца трябва да се вслушвате в интуицията си. Благодарение на това ще избегнете многобройните грешки и нежелани обрати на съдбата. Ако някой ви предлага сътрудничество или брак, не бързайте веднага да се съгласявате. Възможно е тук да се крие лъжа или измама, бъдете внимателни.
Хороскопът предсказва много непредвидени обстоятелства и измислени дела. Помнете, че шокирайки околните със своето поведение и външния си вид, ще развалите репутацията си. Има определени рамки и правила от които не трябва да излизате.
Хороскоп за мъжете Скорпиони за април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година съветва мъжете Скорпиони да определят кои са им приятели, а с кои ги свързва само работата. Не слагайте в една графа различните отношения. Ако искате да изпълните повече задачи, по-малко говорете по време на работа, подхождайте отговорно към всичко. Още повече, че през този месец има възможност да получите нова длъжност, а също и да изтъкнете най-добрата си страна пред началството.
На Новолуние (5 април) трябва да бъдете внимателни в изказванията и да не взимате важни решения. Спрете да се захващате с всичко, защото това ще навреди на кариерата ви, а и на финансовото ви положение. Добре е малко да си починете, да направите анализ на свършеното и да се изпълните с оптимизъм.
Хороскопът предсказва комфорт и уют в дома. Посвещавайки време на близките, вие ще разберете, че те са най-важното в живота ви. Спомнете си и за тези дела, които отдавна чакат реализация. Нека всичко бъде балансирано – и работата, и личната сфера.
В края на месеца е необходимо да намерите съмишленици и надеждни приятели, за да получите подкрепа за начинанията си. На вас са ви нужни прилични дози оптимизъм и радост. Всички проблеми няма да се решат за един ден, не бързайте с изводите. Не е изключено на получите премия, повишение на заплатата и изгоден, във финансово отношение, проект. Важното е да работите, заради перспективите, а не само заради парите.
Финанси и кариера за Скорпионите през април 2019 година
Финансовият хороскоп за април 2019 година обещава положението с парите да наподобява люлка. Действително, разходите и приходите ще балансират на едно ниво. Голяма част от финансите ще похарчите за битови нужни. Войнстващия Марс е агресивен, затова не може да очаквате от него материална стабилност. Скорпионите трябва да се откажат от подписването на важни документи и договори. Не доверявайте на никого портфейла и банковата си сметка, иначе ще останете без пари.
Хороскопът за април 2019 година обещава много дела, както важни, така и второстепенни. За да не затънете в работа и да сгрешите, трябва внимателно да планирате всичко. Желателно е да изградите връзки с партньори от други страни. Но, ако възникнат проблеми, трябва веднага да ги решавате.
Скорпионите ще имат взаимно изгодно сътрудничество. Деловите партньори, с които ще започнете да си взаимодействате, ще бъдат не просто надеждни, но и опитни личности. Добре ще преминат преговорите, съвещанията и командировките. Скорпионите, които са служители, трябва да се отнасят сериозно към задълженията си. От това ще зависи размера на бонусите в края на месеца.
Здравето на Скорпионите през април 2019 година
На Скорпионите се препоръчва да пазят психическото си здраве. По-малко се дразнете, ядосвайте и конфронтирайте, тогава всичко с нервите ви ще бъде наред, а и здравето ще бъде по-устойчиво. Мислите трябва да бъдат позитивни, а действията – внимателно премислени.
Скорпионите могат сериозно да се простудят и да се разболеят от бронхит. Профилактичните мерки, ваксината против грип и други подобни методи ще ви помогнат да се отървете от заболяването и усложненията. За самолечение изобщо не става въпрос! Отидете на лекар и се лекувайте! Желателно е да оставите пушенето и да изпълнявате дихателни упражнения.
Астро прогнозата за април съветва Скорпионите да започнат да живеят здравословно. Това означава – сутрин да тичат, закаляващи процедури и занимания в спортната зала. Ако ви мъчи главоболие, по-често излизайте на чист въздух. Не пийте хапчета, особено, ако сами сте си ги назначили. Добър ефект за оздравяване на организма могат да дадат народните методи. Не пренебрегвайте това, което сто пъти е проверено от хората.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Скорпион
Любовният хороскоп за април 2019 година съветва Скорпионите да поставят акцент върху следните качества: отдаденост и чувствителност. Помнете, ако започнете да флиртувате с всички по ред, то това ще стане обществено достояние и ще подрони вашия авторитет. Интимните връзки заобикаляйте отдалече, иначе ще си докарате много проблеми и болести. През април Скорпионите ще бъдат много ревниви, макар че няма да имат причини за това. Доверявайте се повече на тези, към които изпитвате искрени чувства.
През април 2019 година, Скорпионите трябва да решат финансовите си въпроси, за да не станат „препъни камъка“ в отношенията с избраника/цата. Ако точно напишете бюджета си, то грешките и пропуските ще бъдат много малко. Търсете подкрепа от хора, които ви разбират. Не трябва да се впускате в авантюри, само заради изживяването.
Любовната прогноза за април 2019 година обещава на Скорпионите ярко и запомнящо се събитие, след което животът ще тръгне в друга посока. Възможни са обиди и претенции от страна на избраника/цата, затова бъдете отстъпчиви и правете компромиси. Ще ви бъде трудно да се примирите, но това ще запази щастието в двойката.