Хороскоп 2021 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за 2021 година обещава на Девите да могат разумно да организират своя живот. Не трябва да се противопоставяте на правилата, установени от обществото и на законите. Съблазните в интимната сфера, нарушението на режима на хранене и физическата преумора ще доведат до проблеми със здравето. Помнете, че в този период се полага основата на бъдещето.
Хороскопът за 2021 година съветва Девите, че през тази година, те трябва да вземат такова темпо, че да изпреварят всички проблеми и конкуренти, а също и съперниците в личния си живот. Но трябва да бъдете максимално деликатни, за да не навредите на собствената си репутация.
Има възможност да усвоите нова специалност, да започнете бизнес и да укрепите финансите.

Хороскопът за 2021 година съветва Девите да се изолират от малко познати хора и ситуации. Ако усетите, че опасността е близо, най-добре тихо да се отделите. Може да воювате за кариерното си израстване, а в личния живот борба не е необходима.
Девите ще успеят да натрупат опит в търговията. Независимо от това, че вие никога не сте се занимавали с изчисления и счетоводство, всичко ще ви се получи добре.
Гответе се за промени в творческата сфера, вгледайте се в себе си и открийте талантите си. Това ще бъде много полезно за саморазвитие и набиране на популярност. Непоколебимата ви воля за живот и природният ви оптимизъм ще ви доведат до ярки открития. И не само в работата, но и в любовта.
Плутон и Уран подкрепят реализирането на вашите цели, които вървят с пълна пара. Това ще позволи на Девите да открият в себе си „спящи“ таланти, ще учудят себе си със собствените си постижения. На 14 май 2021 година, Юпитер влиза в знака Риби, което ще ви даде шанс да хванете „златната рибка“. Но не на всички ще им провърви! За същото предупреждава и Нептун, че фантазиите и желанията не се сбъдват непременно.
Хороскопът за 2021 година обещава на Девите среща със спътника в живота. В началото дълго ще се вглеждате в него/нея, а след това ще разберете, че това е „вашия“ човек. Не игнорирайте вътрешния си глас, вслушайте се в него дори в минути на страсти. Добре е да бъдете инициативни, ако партньорът/ката е по-млад/а от вас, не „тъпчете“ на едно място. В професионалните дела ще имате нужда от търпение и упоритост. Девите не притежават тези качества, но не трябва да забравяте да спестявате пари. Разточителството през 2021 година ще ви доведе до криза. Гледайте философски на грешките, всички грешат. Незабавно премахнете всичко, което пречи на реализирането на проектите.
Девите трябва сериозно да помислят за смяна на имиджа, стила на обличане и козметичните средства. Вие така сте се „запуснали“, че сте заприличали на уморен и невзрачен кон. Трябва да отчетете, че всички методи за подмладяване и разкрасяване, които сте използвали по-рано, са неефективни. Здравето, също, трябва да наблюдавате внимателно. Все пак не е желязно, макар че може да стане такова, ако вземете пример от управителя на годината – Бикът. Хроничните проблеми не са си отишли, затова е време да се заемете с тяхното лечение. А, ако не сте доволни от своята пищна фигура, бързо се запишете на фитнес или на плуване. Ако сте решили да изчистите организма си от токсини и шлаки, направете го с помощта на народната медицина.
Хороскопът за 2021 година препоръчва на Девите да внесат разнообразие в семейния живот. Монотонно ежедневие, мръсни съдове и рутина в секса очаква тези, които отдавна са семейни. Може да промените положението като заминете заедно с половинката в някой курорт. Не е задължително той да бъде скъп и зад граница, може да отидете на село при роднини. Материалното положение не трябва да става повод за раздяла. Ако сте работили добре, ще получите достойно заплащане. Още един начин да оправите отношенията е общото хоби. Заемете се с нещо, което ще носи удоволствие и на двамата. Не се колебайте да се „вдетините“, защото интересното хоби зарежда с енергия и позитивизъм.
Мъжете Деви през 2021 година
Хороскопът за 2021 година предсказва на мъжете Деви голяма енергия. Благодарение на нея ще успеят да развият „бясна“ скорост в службата и в личната сфера. Ще можете да завоювате сърцето на всяка красавица и всяка умница, ако приложите мъничко романтизъм. Да, в кариерата е нужен устрем, а в любовта увеличете нежността и вниманието. Мъжете Деви нерядко имат завишена самооценка. В отношенията си с избраницата бъдете мили и грижовни. Ще се учудите какъв ефект ще има това върху нея.
Що се отнася до кариерата и парите, всичко ще бъде добре. Девите винаги са се отличавали с практичен подход към всичко с което се заемат. През 2021 година ще ви бъдат необходими качества, като прозорливост, пресметливост и дори доза авантюризъм. И не отхвърляйте съветите на приятелите и деловите партньори, те ще се окажат много резултатни. По-малко спорете с началството, ценете местоработата си. В края на годината всичко ще бъде възнаградено – ще получите нова позиция.
Хороскопът за 2021 година препоръчва на мъжете Деви да се заемат активно със спорт. И, ако бъде съчетано с духовни практики, ще бъде превъзходно. Научете се да контролирате своето настроение, това ще се отрази великолепно на отношенията с хората. И отново за жените… Около вас като пеперуди на цветна полянка ще пърхат най-различни по характер особи. Ще се наложи да станете избирателни, за да не „захапете кукичката“. Семейните Деви нищо не ги заплашва и могат да направят брака още по-устойчив. Вслушвайте се в предложенията на съпруга/та и близките роднини.
Жените Деви през 2021 година
Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Деви да се огледат внимателно в огледалото. Всичко ли във външния вид ви устройва? Само бъдете пределно честни. Роклята, която носите и в празник, и в делник вече е за боклука. Време е да се погрижите за фигурата си, а също и за кожата на лицето. И така, планирайте живота си така, че да имате време за салон за красота, за шопинг и за спорт. Още повече, че още през пролетта ви очаква вълшебен, любовен роман. А, за да срещнете своя кавалер, ви трябват всички „женски оръжия“. Отношенията може да не вървят по обичайния сценарий, което е добре. Време е да се промените и вътрешно, и външно.
Жените Деви знаят как да боравят с пари, но през 2021 година ще започнат да ги пилеят. Защо сте така щедри? Постарайте се да спестявате, станете леко стиснати, особено, ако планирате да прекарате отпуската си на морския бряг или искате да си купите кола, или да смените дома си … Накратко, 2021 година е богата на придобивки, ако сами се погрижите за това.
Хороскопът за 2021 година предсказва на жените Деви промени в професионалната сфера. Разбира се, не се очакват кардинални промени, но ще бъдете по-често в командировка от обичайното. Доверявайте се на самите себе си, ако искате да се заемете с големи проекти. Наоколо има доста завистници, не им давайте повод да ви измъкнат изгодните договори. В началото на лятото ще се случи някакво ярко и съдбоносно събитие. Преди всичко, то силно ще повлияе върху отношенията ви с любимия мъж. Ще се наложи да оставите всичко, което сте градили много месеци. Не се ядосвайте, дори ситуацията временно да се озове в „път без изход“.
През 2021 година, на много жени Деви ще им се усмихне късмета в материално отношение. Това може да бъде наследство или да спечелите от лотарията. Важно е да не рискувате излишно, премисляйте всичко внимателно. Разрешават се паричните вложения в глобални проекти. Но бъдете внимателни, когато оформяте документите.
Важни аспекти в живота на Девите през 2021 година
Хороскопът за 2021 година предсказва за Девите изкачване по кариерната стълбица. Работата им ще доведе до високи резултати, но не трябва да се довеждат до изнемогване. По-често си спомняйте за семейството, за бита и ежедневните задължения. Ако имате по-възрастни роднини, трябва да се грижите за тях. Финансовото положение през 2021 година ще бъде благоприятно, което ще ви помогне да се отървете от дълговете си и да не взимате нови кредити.  
Началството внимателно ще следи за професионалното израстване на Девите. Не е изключена достойна длъжност, ако сами не забравите да бъдете инициативни през 2021 година. Възнаграждението ще бъде максимално, а бонусите ще получавате навреме. Важно е да имате цели и постоянство. Заемайте се само с тези задачи, които можете да реализирате без особени усилия.  През 2021 година, на Девите се препоръчва да действат последователно. Грешките може много да ви струват, затова не „слагайте каруцата пред коня“. Талантите проявявайте в тези области, които вече са ви познати. Има възможност да завоювате доверието на високопоставени личности. Дръжте се самоуверено, бъдете честни, не се заемайте веднага с всичко. Девите може да се заемат с благотворителност, да пожертват част от средствата за болните или нуждаещите се хора.  
През 2021 година на Девите им предстои самостоятелно да решават трудни въпроси, засягащи семейството и работата. Ако станете отговорни, няма да си навлечете неприятностите и няма да обремените близките си хора със своите проблеми. Спазвайте режим, избягвайте противозаконните действията. През 2021 година на първо място трябва да бъде спазването на семейните традиции. Не е изключена самоизолация, за да регулирате творческите и ежедневните въпроси.
Успешни сфери на дейност за Девите през 2021 година
Работата и физическото здраве са най-важните фактори за Девите през 2021 година, на тях трябва да обръщате специално внимание. Ако се адаптирате и следвате режима, тогава животът ще се окаже страхотен. Старайте се да съвместявате приятното с полезното, движете се повече и не игнорирайте сигналите на организма. Хороскопът за 2021 година препоръчва на Девите да се погрижат не само за себе си, но и за близките си хора. Между другото, ако в дома ви има домашен любимец, погрижете се за неговия комфорт. Резултатът от всеки вид дейност ще бъде очевиден, ако се трудите упорито през цялата 2021 година. Естествено, не до изнемогване, а с удоволствие. При Девите ще се появи възможност да си намерят работа „по душа“, което е много важно за психическото им здраве. Стига сте се занимавали с това, което не носи добър ефект. Погледнете се, погледнете външния си вид. Харесвате ли се? Относно парите не се вълнувайте, в сметката ви винаги ще има добра сума. Възможности да я похарчите също ще има, но бъдете практични.
Хороскопът за 2021 година съветва Девите да се замислят за бъдещето си, за перспективите и за разширяване на жилището. Тази мисъл отдавна стои в главата ви, постарайте се да я реализирате. Успех очаква тези, които се занимават с туризъм, педагогика, литература, дизайн и мода. Полезно е да вложите в тези сфери не само опит, но и творчески талант. Оставете обичайната схема, бъдете креативни. Новаторските идеи ще се окажат изгодни и ще укрепят авторитета ви. Общественото мнение, в процеса на работа, ще бъде много ценно. Но и за собствените си принципи не забравяйте.
От какво да се страхуват Девите през 2021 година?
Ако Девите се държат с всички сили за всичко ненужно, няма да постигнат успех в работата. Трябва да забравите пътя към миналото и да се заемете с нови проекти. Няма да е лошо да се запишете да учите или да посещавате курсове за повишаване на квалификацията. С търпение и труд всичко се постига. Началството ще ви даде задача, която веднага ще ви заинтригува. След нейното реализиране, ще получите не само повишение на заплатата, но и по-висока длъжност.
Хороскопът за 2021 година не препоръчва на Девите да „прескачат“ от едно място на друго. По този начин само пилеете време и енергия. Опитайте се да постигнете желаното там, където се намирате. Особено, ако на това място сте повече от година. В противен случай казусът ще се окаже крайно труден – да напуснете и да останете без пари. Честото ходене до институциите и всевъзможните служби няма да дадат резултат. А да се надявате на съдбата е опасно.
Темата за здравето ще се окаже за Девите не само важна, но и изтощителна. Ако имате хронични заболявания, бъдете много внимателни. Не се заразявайте с вирусни инфекции, не се преуморявайте и не се простудявайте! С други думи: всячески укрепвайте имунитета, за да не се разболеете. Не е лошо да си направите изследвания и да преминете курс на лечение. Организмът сам ще ви подскаже в коя област има проблеми. Важно е да се вслушвате внимателно в него и да бъдете спокойни.
Хороскопът за 2021 година съветва Девите да не се отпускат прекалено, дори по време на отпуската. Ако имате нерешени задачи или собствен бизнес, непременно пазете финансовото си положение. С охота се заемайте с големи проекти, а от влагането на пари се откажете. Има вероятност да ви партньорите да ви „преметнат“ или да анулират съществуващи документи. Бъдете внимателни на пътя, ако отскоро шофирате. Всичко, което е свързано с екстремност, трябва много внимателно да бъде премисляно.
Девите през зимата на 2021 година
Хороскопът за 2021 година предсказва на Девите топлина в любовните отношения през зимата. Снежните виелици и студовете няма да навредят на чувствата ви. Не е изключена влюбеност, която ще ви напомни за младостта. Взаимност, романтизъм и приятни изненади – от всичко ще има. Но осъзнавайки, че илюзиите могат да доведат до разочарования, рационалните Деви няма да се отпуснат. Бъдете внимателни, не разкривайте всички си карти веднага. Помнете, че здравия разум е верен помощник в личния живот. В края на февруари 2021 година ще се наложи да „плащате“ за стари грешки. Но, вие винаги имате в джоба си „козове“, така че няма да останете длъжни.
На семейните Деви еднозначно ще им провърви през 2021 година, както в бита, така и във финансите. Това ще се отрази благополучно на общото настроение у дома. За съжаление с роднините са възможни разногласия по много въпроси. Някои от тях адски се дразнят на вашите амбиции и настървеност. Отнасяйте се с планиране към решаването на материалните ситуации, иначе няма да избегнете загубите. В началото на февруари 2021 година, много ще успеят да продадат изгодно жилището и да получат компенсация за свършена работа.
Сред колегите, Девите ще бъдат безпрекословни лидери. И не е важно дали местоработата е нова или е старата. Важно е, че ще се вслушват във вашите методи, а това е добре. С радост приемайте всички проекти, дори и да ви се струват много сложни. Източниците на доходи могат да бъдат най-различни, ако не отказвате предложенията.
През януари 2021 година не са изключени провали във финансовата сфера. Това се случва, заради интриги на конкурентите, бъдете внимателни с книжата. Бизнесмените ще се отправят на делово пътуване, при това не за един месец. Затова пък резултатите след командировката ще бъдат зашеметяващи, ще бъде подписан договор за изключителна сума.
Хороскопът за 2021 година съветва Девите да бъдат отстъпчиви, когато се отнася до сътрудничество. Партньорите ще предлагат неща, от които ще бъдете отвратени, като опитни хора. Но по-късно ще разберете, че компромисът е страхотно нещо. Огромна полза ще имате от личните вложения, ако от рано подготвите нужните документи. Не позволявайте на някой да ви води. Манипулации са разрешени само на ръководството, с които отдавна работите заедно.
Зимата на 2021 година няма да мине безследно за творческите Деви. Най-накрая ще успеете да убедите съмишлениците си в правилността на своите идеи. До реализирането им бъдете активни. Но трябва да внимавате за здравето, за да не попаднете в неприятни ситуации. Ако се занимавате със спорт, трябва да спазвате препоръките на треньора. Никакви самостоятелни действия, иначе няма да минете без травми и разтягания.
През целия зимен период, Девите трябва да провеждат профилактични мерки. За да не хванете инфекция или вирусно заболяване, закалявайте организма. Ходете повече пеша, независимо от времето навън. Не се хранете „на крак“, а с режим и качествено. Финансите ще ви позволят да си купите тренажор, който перфектно ще се впише в интериора на дома ви.
Девите през пролетта на 2021 година
Хороскопът за 2021 година предсказва на Девите възхитителен пролетен сезон, ако сами не разпилеете позитивизма си. Вие умеете да контролирате емоциите, но не е нужно да ставате „роботи“. Ако обикнете някого – дайте воля на чувствата си. А на много Деви, през март, ще им се наложи да се сбогуват с избраника/цата си. Възможно е, вече да сте били готови за такъв обрат на събитията. Значи, път назад няма, не се измъчвайте. Самотните хора ги очаква среща като в приказките. Опасността се крие в това, да не започнете да идеализирате партньора/ката. Постарайте се реално да „видите“ човека, а не след това да изкачат недостатъци от него.
„Щастието не е в парите, а тяхното количество!“ През 2021 година, Девите ще усетят тази поговорка на собствен гръб. Особено, когато портфейлът изтънее след поредния, безполезен шопинг. Дори ще решите да вземете кредит, за да компенсирате харчовете. Но това едва ли ще ви помогне, най-добре започнете да пестите!
Пролетта на 2021 година ще стане време не само на успехи за бизнесмените, но и на болезнени падения. Сами сте си виновни, защото сключвате сделки с всички, които ви предлагат пари. Научете се да поставяте своите условия за сътрудничество, за да не съжалявате след това. Може да приемате чуждите интереси, но не забравяйте за своите.
Хороскопът за 2021 година препоръчва на Девите да се заемат със своето духовно и физическо преобразяване. Ако това се случва комплексно, „цена няма да имате“. Купете си абонаментна карта за басейн, фитнес или йога. Но не е нужно да се довеждате до изнемогване. Тренирайте с мярка, не гонете бързите резултати. За да свалите излишните килограми, по-често стъпвайте на бягащата пътечка. Но не забравяйте за диетата. Консултирайте се със специалист, за да не влошите ситуацията. Пролетното слънце носи повече ползи на Девите от лятното. Вие ще хванете красив тен, което ще привлече към вас много възторжени погледи.
Девите през лятото на 2021 година
Ако преди Девите са очаквали лятото, само, за да излязат в отпуска, то през тази година „вкусовете“ им ще се променят. Нетърпеливо ще търсите очите на някой, който ще бъде достойна партия за вас в деловата сфера. Да, всички мисли ще бъдат за сътрудничество в бизнес проектите. Какво пък, всичко ще се сбъдне, но не се притеснявайте прекалено за работата. Трябва и да си почивате, а и на плаж да отидете. Между другото, именно там, когато сте се отпуснали, ще се запознаете със симпатичен човек. Красивият роман ще има ярко продължение за целия летен сезон.
Хороскопът за 2021 година препоръчва на Девите да не изпускат от поглед финансовото си положение. Не може да се нарече кризисно, но парите хронично няма да ви достигат. Странно е, защото вие не си купувате нищо и не се забавлявате, а средствата „изтичат“. Възможно е да ги „изяждат“ кредитите? През тази година трябва всячески да ги избягвате. Предварително покрийте всички съществуващи дългове.
През юни 2021 година, Девите ще срещнат нови и уникални хора. Приятелските и деловите отношения ще бъдат не само надеждни, но и продължителни. Ще бъдете невероятно щастливи, ако влезете в творчески съюз с някой от тях. В средата на лятото предстои често да ходите по различни инстанции и социални служби. Целта на това ще бъде да си върнете своето и да оформите нужните документи. Успехът е на страната на юристите, икономистите, политиците и дейците на изкуството.
Август ще бъде напрегнат за Девите месец, ако не се застраховат предварително срещу безсмислени харчения и конкуренция. Не си и помисляйте да сменяте местоработата си, ако вътрешно се съмнявате в нещо. Интуицията е полезно нещо, съветвайте се редовно с нея.
Хороскопът за 2021 година препоръчва на Девите да се замислят за собственото си самочувствие. При това колкото по-сериозно, толкова по-добре. Натоварването е задължително условие за запазване на здравето и повишаване на имунитета. Само всичко правете с удоволствие, а не със злоба към себе си или към някой друг. Основната цел в спорта да бъде закаляването. А най-добре е да се откажете от екстремните спортове. Бъдете внимателни на пътя. Едно е да ви глобят, а друго да получите сериозна травма.
Девите през есента на 2021 година 
Хороскопът за 2021 година обещава на Девите есен, за която поетите са писали стихове, а художниците са рисували на своите платна. Да, всичко ще бъде необикновено красиво и примамливо. Ще ви се иска да се влюбите, да си починете от напрегнатата работа и да заминете на някъде, извън града. Реализирайте всички тези желания, веднага, без да се замисляте! Още повече, че Девите напълно са заслужили всичко това. А, ако не се получи с любовта, не се огорчавайте. Ще видите някой до себе си. Съдбата е хитра, приготвила ви е невероятна изненади. Бъдете готови да отворите сърцето си за ново чувство.
Септември и октомври 2021 година ще станат преломни, за Девите, месеци в работата. Нищо не заплашва тези, които усърдно са се трудили за успеха. Обратно, ще получите невероятен бонус, нови проекти и висока длъжност. А, ако някой е мързелувал, няма да получи нищо. Бизнесмените трябва да бъдат много внимателни. Възможни са неприятности с властите, заради неплатени глоби. Това може да се отрази негативно на бюджета и на настроението ви.
Хороскопът за 2021 година съветва Девите разумно да използват енергийните си запаси. Не напразно сте ги трупали толкова дълго, сега не ги пилейте за глупости. Богатите вътрешни резерви могат да се окажат полезни, както за кариерата, така и за укрепване на здравето. През есента са полезни заниманията със спорт, затова не си измисляйте причини, за да се измъквате. През ноември са възможни проблеми със здравето при Девите, затова не трябва да се бавите с лечението. Особено, ако имате повишена температура и дълбока кашлица. През тази година не са изключени стресовите ситуации, заради семейни конфликти и неприятности в ежедневието.
Кога да почиват Девите през 2021 година?
По натура Девите са работохолици, затова не планират отпуска за времето, когато цялата работа не е свършена. Логично е, но през тази година трябва отрано да се погрижите за почивката си. За тази цел е желателно да изберете края на лятото или февруари 2021 г. На къде ще се отправят Девите, е тяхна работа. Важно е да бъде комфортно и изгодно. Ако имате възможно, организирайте пътуване с любимия човек.