Хороскоп февруари 2018 за КозирогПрез февруари, за Козирозите може със сигурност да се каже, че са щастливци и ще им върви. Ще имате възможност не само да получите перспективна работа, но и да заработите прилични пари. Само в любовта ще ви се наложи да се потрудите над недостатъците си. Астрологичната прогноза за февруари 2018 година препоръчва на Козирозите да спазват профилактични мерки, за да не се простудят. Ако имате желание, може да си направите ваксина против грип.
По време на управлението на Червения Петел, на Козирозите не им е било лесно, затова Жълтото Куче, през 2018 година, ще ги възнагради по заслуги и ще ги предпази от неприятности. Може да се подготвите за приятни подаръци от съдбата във всички сфери на живота.

Хороскопът за февруари 2018 година предсказва на Козирозите успех в любовта и в делата. Но, нима е възможно някой да се съмнява в себе си, ако му се пада такъв невероятен късмет? Важното е да не унивате и да посрещате всеки, нов ден с усмивка. Ако Козирозите са самотни, то през февруари може да се случи щастливата среща, но обожателите ще бъдат толкова много, че погледът ви ще бяга по хората. Вие не сте свикнали да се занимавате с дреболии, затова внимателно подходете към избора си на спътник в живота. Във финансов план, на Козирозите определено ще им се усмихне късмета. Очаквайте увеличение на заплатата и големи бонуси. Това означава, че можете да си позволите скъпи покупки.
В професионалните дела Козирозите ще решат да „поемат курс“ към мащабните проекти. Но какво пък, това е правилно решение, още повече, че знанията и опита им са предостатъчно. Само не бъдете прекалено усърдни, защото ще се наложи да живеете и денем, и нощем в офиса. А за здравето – сами разбирате, че човек не е направен от желязо. Хороскопът за февруари 2018 година обещава на Козирозите простуда и, ако не отидете на време на лекар, ще бъде с много усложнения. Вечер стойте по-малко на компютъра, повече четете, общувайте с домашните и се разхождайте преди лягане.
В любовната сфера не пречи Козирозите да станат по-романтични и внимателни. Вие и така сте доказали на всички сериозното си отношение към живота, но в отношенията с избраника/цата трябва да станете по-нежни и меки. През февруари 2018 година, Козирозите трябва по-често да излизат сред природата, да прекарват част от времето си на културни и масови мероприятия. Между другото, трудно ще си спомните кога за последно сте били на концерт, в музей или на изложба. Козирозите трябва да се погрижат не само за кариерата, но и за духовното си израстване.
Хороскопът за февруари 2018 година е приготвил за Козирозите много интересни и ярки събития. Макар че, проблемите също не са изключени. Ако в семействата на Козирозите царят разправии и неразбирателство, то през февруари трябва да седнете и спокойно да обсъдите със съпруга/та всички наболели въпроси. Важно е да не довеждате ситуацията до крайности. Иначе, Козирозите ще съжаляват, че през февруари 2018 година не успяват да спрат скандалите.
Работната обстановка ще радва Козирозите, особено, ако се наложи да помагат на новичките в колектива. С началството бъдете сдържани и не си позволявайте да фамилиарничите. През февруари 2018 година Козирозите трябва да бъдат особено отговорни, а още повече в края на месеца. Правейки отчета за работата си, не забравяйте да включите в него дори и дребните дейности. За да не навредите на здравето си, вие трябва да спазвате хранителен режим и да внесете в рациона си белтъчни храни.
Здравен хороскоп
Хороскопът за февруари 2018 година съветва Козирозите да отделят особено внимание на своето здраве. В края на зимата при вас могат да се появят проблеми със ставите, стомаха и бъбреците. Важно е, вие да не се опитвате да се лекувате самостоятелно. Козирози се страхуват от лекари, затова и се бавят до безкрайност с лечението си. Помнете, че само при правилно поставена диагноза, може да взимате лекарства през февруари.
През февруари 2018 на Козирозите не им пречи да се изследват в клиника, за да изключат вероятността от сериозни заболявания. А със старите болести, Жълтото Куче ще им помогне да се справят с народните методи на лечение. За да не се простудят, Козирозите трябва да се обличат според времето. Още е рано да сваляте шапката и топлите ботуши. Сложете акцент върху хранете – сутрин – овесени ядки, на обяд – супа и салата, а вечерта – нещо леко за ядене.
Хороскопът за февруари препоръчва на Козирозите да не забравят за физическите упражнения. За да не ви е трудно сутрин, лягайте по-рано да спите. Тогава и работата ви ще спори, и доволна усмивка ще се появи на лицето ви. По природа Козирозите са уравновесени и стегнати, затова на тях не им е трудно да живеят под режим. Но, за да натрупате положителна енергия, трябва да станете оптимисти и да се въоръжите с търпение. Тогава, през февруари 2018 година, най-заветните желания ще започнат да се осъществяват.
Кариерен и финансов хороскоп
Козирозите знаят какво е икономия, затова всички парични харчове са под контрол. Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Козирозите да планирате бюджета си, за да не съжалявате след това за безсмислени покупки. Ако знаете как да заработвате средства, то и не съжалявайте, когато те безвъзвратно си отиват. Това е прозата на живота. През февруари 2018 година Козирозите могат да си купят билет от лотарията. Възможно е да спечелите не само пари, но и апартамент.
Ако Козирозите се насочат към допълнителна дейност, то от помощ ще им бъдат богатият им потенциал и образование. Вие можете да приложите талантите си в най-различни направления – бизнес, реклама, творчество и кулинария. Хороскопът за февруари 2018 година не предсказва за Козирозите сериозна криза. Вие може да „минете“ със спестените си средства. Козирозите трябва да бъдат дейни и целеустремени, тогава и най-дребната и най-приходната дейност няма да им се изплъзне. Важно е през февруари 2018 година да не забравяте за преките си задължения. Но не си и помисляйте да рискувате и да влагате финанси в съмнителни проекти. Дори, ако ви ги предлагат близки приятели и делови партньори.
През февруари Козирозите е най-добре спокойно да се трудят и да не „измислят“ нещо грандиозно. Ако получите премия или добавка към заплатата, то ги спестете за нуждите на семейството и за отпуската. Хороскопът препоръчва на Козирозите да посещават тренинги, конференции и семинари за повишаване на квалификацията. Вие може да бъдете успешни бизнесмени, ако премислите всичко и откриете „своето дело“.
Кариерният и финансов хороскоп за февруари 2018 година предсказва за Козирозите много, важна информация. Нея можете да я използвате за добри цели, особено, ако решите да усвоите нова специалност. Ако е нужно леко да рискувате, направете го, не се съмнявайте в своите възможности. През февруари 2018 година подкрепа за Козирозите може да дойде от най-неочакваната страна. Това може да бъде далечен роднина или приятел от детството. Бъдете комуникативни, за да намерите надеждни сътрудници за личния си бизнес. Взимайте по-често участие в мероприятия от обществен и социален характер. Ако Козирозите използват уменията си през февруари и не крият талантите си, то през цялата година на Земното Куче ще живеят успешно и богато.
Любовен хороскоп
Козирозите трудно признават чувствата си, дори и на любимия си човек. Те са сдържани в емоциите си, но затова пък, интуитивно разбират с кого да се обвържат. Любовният хороскоп за февруари 2018 година е подготвил за Козирозите съдбоносна среща, която ще преобърне личния им живот. Важно е, самите вие да не пропуснете този прекрасен момент. Ако Козирозите, все още са свободни от брачен съюз, то могат смело да се запознават, да си уреждат срещи и да поемат инициативата в свои ръце. През февруари 2018 година, наоколо ще има много интересни и симпатични обожатели. Но Козирозите трябва да обърнат внимание само на този/тази, който му е близък по дух и интелектуално.
Козирозите по всяко време на денонощието са готови на подвизи, заради любовта. Но само, ако тя е взаимна и без претенции. Любовният хороскоп за февруари 2018 година съветва Козирозите да бъдат по-разчупени и временно да забравят за своите принципи. Старайте се да бъдете емоционални и първи тръгнете към човека, към когото не сте равнодушни. Общувайте, вглеждайте се и тогава съдбата щедро ще ви дари с „втора половинка“. Дори, ако избраникът/цата се окаже капризен и твърде темпераментен, не си правете прибързани изводи. Козирозите, в любовта, трябва временно да забравят за излишната скромност.
В семействата на Козирозите, през февруари 2018 година, всичко ще бъде отлично, но е възможно да ви се наложи понякога да „воювате“ с роднините. Преди всичко, споровете и разправиите ще възникват на битова основа и заради финанси. Възможно е вие сами да им позволявате да се месят в личния ви живот. Любовният хороскоп за февруари 2018 година препоръчва на Козирозите повече да слушат, а по-рядко да изразяват личното си мнение. Ако проблемът е жилище, то го решете колкото се може по-скоро. Да живеете под един покрив с родителите си – това не е за вас. Козирозите, през февруари 2018 година трябва да си потърсят отделен дом и да се разширят. Само предварително обсъдете всички нюанси с домашните, за да не възникнат още по-големи проблеми.
Ценен съвет за Козирозите от Жълтото Куче - бъдете верни на избраника/цата и по-малко ревнувайте. Тогава отношенията ще станат още по-устойчиви, а доверието един към друг ще се увеличи. През февруари ще трябва да се откажете от любовните авантюри и приключения, ако вече имате до себе си любим и достоен човек. По Новолуние (16 февруари ) Козирозите не трябва да планират срещи и да изясняват отношенията си.