Годишен хороскоп 2022 за СтрелецГледай в youtube От цялата си душа, Стрелците ще се стремят към укрепване на бюджета, личния живот и към стабилност. Но, също така, вие доблестно ще посрещате промените. Възможни са изменения в жилищните условия, битовата сфера и кариерата.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Стрелците преместване в друг град или страна. При някои това ще бъде свързано със семейството или работата, на други им предстои обучение. Не е изключено да се наложи да усвоите друга специалност, използвайки своите таланти и повишавайки квалификацията си.
Възможна е висока длъжност, ако сте наемник.

А тези, които сами ръководят процеса, трябва да подберат достойни сътрудници, за да се издигнат. Не се страхувайте да внесете корекции в персонала, измененията ще бъдат само позитивни.
Заемете се активно с миналите задачи и проекти. Не оставайте нищо „за утре“, защото това може да се отрази негативно на основната ви дейност. Не е изключен договор или продължителна командировка, която да ви бъде от полза за по-нататъшното ви развитие.
Хороскопът за 2022 година съветва Стрелците да се освободят от всичко, което ги потиска и пречи на реализацията им. Бъдете отговорни, иначе ще попаднете в зависимост от други хора. Ще се появи възможност да идентифицирате свои врагове и конкуренти, възползвайте се. Имайте предвид, че „почистването“ на вашата лична територия и душевното ви спокойствие са по-важни от материалните интереси.
Ще се наложи рязко да промените не само възгледите, но и начина си на живот. Здравето е най-важно, не забравяйте за него в момент на активна работа. Спазвайте график, режим, наспивайте се и редовно си почивайте. Откажете се от вредните си навици, за да можете да живеете бодро, без болести и ходене по лекари през тази година.
Хороскоп за 2022 година за жените Стрелци
Жените Стрелци ще променят интересите и отношението към близките си. Това означава, че промените и преобразуванията са неминуеми. Трябва само правилно да поставят по местата всичко, което е важно. На много им предстои да се занимават със социална и обществена дейност. Юпитер ще им помогне да укрепят духа си и да постигнат увереност в собствените си сили. Важното е да се борят с комплексите си и да не се страхуват от нищо.
Хороскопът за 2022 година препоръчва на Стрелците да се заемат активно не само с работата, но и с домашните дела. От януари до юни ще успеят да решат редица битови задачи. Само не се потискайте, леко и позитивно гледайте на възникващите проблеми. Намерете нови пътища за развитие, учете се и активно общувайте с хората. Всичко, което постигнете от юли до декември, ще ви помогне в кариерата и в социалния живот.
Пролетта на 2022 година е добро време за любов и романтика. Жените Стрелци още веднъж ще се убедят, че са истински щастливи и жизнерадостни. През юни могат смело да потърсят подкрепа от приятели и роднини. Есента е подходяща за творчество и пътешествие.
Хороскоп за 2022 година за мъжете Стрелци
Мъжете Стрелци могат да очаква върху главите им да се изсипят доста изпитания на съдбата. Но, ако преминат през тях уверено и достойно, ще успеят да се справят с неприятностите и проблемите. Ще ви се иска да докажете на околните своята състоятелност и да демонстрирате талантите си. Какво пък, за това имате всички предпоставки и сили.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Стрелците дребни трудности във финансовата сфера. Така ще се ядосвате, че ще разклатите здравето си. Старайте се да бъдете сдържани, пазете спокойствието си. Работата в екип, за съжаление, ще доведе до проблеми.
През първата половина на годината не са изключени сериозни конфликти с колегите. Но през юли всичко ще се оправи, ако не бъдете лекомислени и всичко планирате предварително.
Мъжете Стрелци ще бъдат в центъра на вниманието, когато са в обществото на дами. Солидният ви външен вид няма да остане незабелязан. Лятото е подходящо за решаване на финансовите въпроси, а есента наблюдавайте поведението си.
Любовен хороскоп за 2022 година за Стрелец
През 2022 година, Стрелците ги очаква стабилност в личния живот. Но всеки я разглежда по своему. Семейните не трябва да очакват промени, всичко ще си бъде по старому. Хороскопът за 2022 година дарява на Стрелците пълна независимост от каквито и да било симпатии/привързаности. Това има и своите плюсове, ще се интересувате повече от социалната сфера.
На самотните хора им предстои да изминат труден път с поредица от препятствия, за да срещнат спътника в живота си. Шансовете ви са изключително малки, ако не бъдете активни и инициативни. Ще се освободи време да опознаете вътрешния си свят, да оправите грешките и да се отървете от комплексите си. Усилията ви ще се увенчаят с успех, ако добре знаете къде да ги вложите.
Ако Стрелците мечтаят за „втора половинка“, не трябва да си стоят у дома. Трябва да повече да общуват, да пътешестват и да завързват запознанства. Само не поставяйте себе си на пиедестал.
Хороскопът за 2022 година съветва Стрелците да се заемат с външния си вид, леко да го изменят. Романтика в погледа, поведението, усмивката – това е магия! Очакват ви запознанства, но краткотрайни. Но на много им харесва да крачат по живота с лекота и непринудено. Приключенията на любовния фронт ще бъдат много, бъдете готови.
От края на пролетта и до октомври, личният живот на Стрелците ще се промени. Възможно е възобновяване на предишна връзка или нова среща. От началото на есента и до декември се отнасяйте сериозно към обещанията, които давате.
Кариерен хороскоп за 2022 година за Стрелец
Работата ви храни, а кариерата ви помага да стоите здраво на краката си. През 2022 година, Стрелците трябва да станат „сто пъти“ по-упорити, за да постигнат успех в професионалната сфера. „Хващайте се“ само за тези предложения, които ще „тежат“ в бъдеще. Ако работите за някого, бъдете креативни и внедрявайте идеите си. Финансова стабилност може да получите след делови пътувания зад граница и при подкрепата на влиятелни партньори.
Хороскопът за 2022 година съветва Стрелците да бъдат инициативни през пролетта. През летния и есенния период бъдете внимателни, снижете амбициите си. Само голяма доза усилия и издръжливост ще ви помогнат да намерите своето място под слънцето. Приходите ще бъдат прилични, но не се опитвайте да ги изкарате за една нощ. През декември, тези пари ще ви бъдат необходими за нещо скъпо.
На Стрелците, отлично ще им се получи колективната дейност. Дори ще успеете да „управлявате“ ситуациите, ако намерите правилния подход към колегите или към бизнес партньорите си. Понякога ще ви се налага да реализирате проекти самостоятелно, но това ще бъде за добро. Разходвайте равномерно енергийните си запаси, планирайте всичко до най-дребните детайли.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Стрелците консервативен подход към финансовите дела. Не харчете много, вземете повече.
Плутон в Козирог ще ви предпазва от загуби и заплахи към бюджета. Не рискувайте с парите, предварително планирайте разходите и покупките. Трябва да действате внимателно, за да не навредите на материалното си положение. Ако се появи възможност да вложите парите си в нещо ново и изгодно, не се двоумете. Застраховайте се срещу бъдещи загуби, както морално, така и финансово. Плутон съветва да акцентирате вниманието си върху това, което е ценно. Това засяга не само имуществото, но и любовната сфера.
Ако Стрелците се потопят в работата и парите, ще се превърнат в меркантилна личност. Това е опасно за личния ви живот, не преследвайте цялото богатство на света.
Здравен хороскоп за 2022 година Стрелец
Хороскопът за 2022 година предсказва на Стрелците добро физическо здраве, ако се отнасят грижливо към него. Пролетта и есента бъдете особено внимателни. Това е сезона на простудите и снижения имунитет, и това може да се отрази негативно върху самочувствието ви.
Стрелците трябва повече да ходят пеша, сутрин да тичат и по-често да са в движение. Пасивният начин на живот и седящата работа няма да ви доведат до нищо добро.
Лятото се закалявайте, яжте витамини и си направете изследвания. За да избегнете стреса и депресиите, заемете се йога, а от време на време се уединявайте.
През декември, Стрелците трябва да се погрижат за състоянието на стомашно-чревния си тракт. Режимът на хранене трябва бъде приоритет за вас, не се задоволявайте само с прихапване.