Годишни хороскопи 2022Гледай в youtube  На 1 февруари 2022 година започва годината на Тигъра и ще завърши на 23 януари 2023 година. Този период ще ни донесе много ново и неочаквано. Годината ще бъде активна, съзидателна и изпълнена с ентусиазъм, ще успеем да преодолеем всички препятствия.
Астрологичната прогноза за 2022 година обещава много непредсказуеми и приятни събития в живота. Важно е да не криете желанията си и да проявявате талантите си във всички сфери. Трябва смело да затръшнете вратата на миналото, уверено да гледате в бъдещето и самостоятелно да творите настоящето.
Годината на Тигъра няма да бъде прекалено спокойна, но това е нормално, ако в главата ви се е загнездил темперамента на такова решително и темпераментно животно. Ще се наложи умело да лавирате между обстоятелствата, да усмирявате нрава и агресията си. През този период ще управлява стихията на водата, което ще се отразява на настроението и характера ви, като цяло. Самоуверените крачки в различни направления ще доведат неизменно до успех и ще укрепят авторитета ви в обществото. Любовните връзки ще отидат на по-открито и духовно ниво. Страстите ще утихнат, а лекомислието ще бъде сменено от дълбочина на чувствата. Всичко това ще се случи безболезнено и ще подари желания комфорт в отношенията.
Астрологичната прогноза за 2022 година предсказва стабилен, в психологически план, период.
Емоциите няма да затъмняват разума, което ще ви позволи да проявявате воля и търпимост в трудните ситуации. Годината на Тигъра ще донесе уравновесеност, ще ви вдъхнови за ярки действия и ще ви позволи да покажете своите най-добри качества. Решенията ще бъдат премислени, в полза на рационалността и тактичността.
Здравето през 2022 година
Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да се погрижите за физическото си здраве. Възможни са проблеми в дейността на бъбреците, възпалителни процеси в пикочо-половата система. Едно от правилата, които не трябва да нарушавате е да пиете повече течности. Но това трябва да бъде чиста вода, а не газирани и алкохолни напитки.
Особено внимателни трябва да бъдете по време на пътуване в екзотична страна. Адаптацията е трудна, възможно е отравяне при неспазване на хигиенните норми.
Бъдете внимателни при къпане в открити водоеми. Плувайте само на места, където е разрешено.
Кариерата през 2022 година
2022 година ще бъде успешна за разрешаването на кариерните въпроси. Може не само да реализирате нови проекти, но и да завършите вече започнатата си дейност. В годината на Тигъра успешно ще реализирате всички планове, стига да не са изпълнени с илюзии. Но трябва да работите в екип, за да имате финансова и морална подкрепа.
Астрологичната прогноза за 2022 година съветва да бъдете реалисти. Тези, които са се родили в годините на Глигана, Коня и Кучето, могат да разчитат на успешно начало на собствен бизнес. Изследванията, научните открития, психологията и капиталовложенията ще бъдат успешни. Ще „процъфтява“ всичко, свързано с моретата и океаните. Всички проекти ще донесат доходи и ще набележат перспективи за бъдещето.
Хората, свързани с икономиката и политиката, ще започнат да действат в интерес на обществото. Целта е укрепване на авторитета и ефективно решаване на въпросите на населението. Ще инвестират в иновациите, природните ресурси и околната среда. Трябва да бъдат пестеливи към природните богатства, да изключат корупцията. Регионите, където има неблагоприятни климатични условия, трябва да бъдат в центъра на вниманието. Трябва да се постави акцент върху екологията и промишлените инвестиции. Астрологичната прогноза за 2022 година предсказва успешно решаване на някои екологични проблеми и нерационалното използване на природните резерви, но при условие, че проблемите се решават честно и бързо. Тук също е важна инициативата на държавата и на социалните служби. Връх ще вземат проектите, насочени към опазване на природата.
Финансите през 2022 година
През 2022 година няма да бъде излишна строгата пестеливост. Това ще доведе до запазване на стабилен бюджет. Тези, които не са свикнали да се ограничават в покупките, ще се наложи рязко да променят навиците си. Ще се наложи да се отнасяте разумно към всички придобивки и да се настроите към натрупване на средства. Учудващо, но успехът е на страна на по-бедните. Те ще успеят да запазят средствата си и дори да преумножат капитала. А богатите трябва да бъдат много внимателни в годината на Тигъра. Може всичко да загубят, само за миг, ако се държат безразсъдно и рисковано. Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да „усмирят апетитите си“ в материален план. Пазете това, което имате. Не преследвайте милионите, защото може да се окажете на дъното, заради лекомислените си действия.
Бдителността ще бъде приоритет на всеки човек през цялата 2022 година. Това се отнася не само за здравето, но и за начина на живот. Стремейки се към свобода, трябва да осъзнаваме, че тя ще струва скъпо. Трябва да бъдат укрепвани социалните и обществените връзки, да бъдат преумножавани природните ресурси и да не се снижава личната дейност.
В годината на Тигъра са възможни не само обществени, масови скандали, но и военни действия. Очаква се ожесточена борба за природните богатства - газ, вода, нефт и скъпоценни метали.
Важното в годината на Тигъра е да бъдете наблюдателни и благоразумни, да изграждате конструктивно диалога и да се доверявате на компромисните решения.
Любовните отношения през 2022 година
Символът на 2022 година е Тигър. Характеризира се с кипяща енергия, която позволява да се развивате духовно, да се трансформирате и адаптирате към обстоятелствата. Сила съчетана с мекота. Наивността води към идеализиране на отношенията. Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва да отделяте повече внимание на дома, семейството и децата.
Укрепвайки ценностите и традициите ще успеете да излезете на по-високо нравствено ниво. Не трябва да се водите по съблазните, да се придържате към егоистичните цели и да разрушавате това, което сте градили с години. Всички решения трябва да взимате на семеен съвет, без излишни амбиции и високомерие. В годината на Тигъра не са изключени разногласия между съпрузите и роднините за финанси. Трябва да бъдете пестеливи, да се откажете от скъпите придобивки. Точен разчет – това ще ви помогне да запазите бюджета.
Самотните, през 2022 година, не трябва да разчитат на устойчиви любовни отношения. Романтични запознанства ще има, но те няма да доведат до създаване на семейство. Връзките могат да бъдат в голяма степен меркантилни и свързани с кариерни цели. Най-добре е да се откажете от илюзиите и да поставите като цел – уважение към партньора/ката.
Астрологичната прогноза за 2022 година обещава както дълготрайни, така и мимолетни любовни контакти. Чувствата могат за миг да се превърнат в ненавист. Възможни са чести спорове, ненавист в интимен план и лекомислени връзки. Нужно е внимателно да контролирате своите страсти, за да не ви доведат до нещо неприятно и отблъскващо.
Но, винаги има изключения от правилата. Много, обратно, в годината на Тигъра ще успеят да се отърват от токсичните отношения и да постигнат комфорт в душата си. Ще преобладава оптимистичното настроение, положителните емоции и радост от случващото се. Самотните хора не трябва да се предават, а да се заемат с търсене на половинката. Не трябва да зацикляте на миналото, трябва уверено да се движите напред, за среща с щастливия личен живот.
До колко 2022 година е благоприятна за раждане на дете?
Астрологичната прогноза за 2022 година препоръчва без съмнение да планирате бременност. Появата на дете в годината на Тигъра е благоприятен знак. Но само, ако майката или таткото не са се родили в годината на това животно. В семейството едва ли ще успеят мирно да живеят няколко Тигъра. Това ще заплашва с постоянни конфликти и неразбирателство, агресия и претенции един към друг.
Родителите ще се наложи доста да се потрудят над възпитанието на малкото Тигърче. Взаимно разбирателство е възможно, но само с много усилия от страна на всички членове на семейството. Но резултатът ще бъде очевиден. Щом детето отрасне, моментално ще „отлети“ от „гнездото“.

Годишен хороскоп 2022 за ОвенГледай в youtube В центъра на вниманието на Овните, през 2022 година, ще бъдат финансите и всичко, което засяга тяхното увеличение и разпределение. Ще се наложи усърдно да работят на старото си място или да си потърсят ново, по-перспективно. Хороскопът за 2022 година обещава на Овните добро материално положение. Ще успеят да купят всичко, което искат – скъпо и голямо.
Овните трябва да се подготвят, че материалното положение постоянно ще се променя. Но това няма да „удари“ по бюджета им. Важно е да не снижавате професионалния си статус. Уважавайте своя труд, повишавайте своя авторитет сред колегите. Не е изключено шефът да повиши заплатата ви и да увеличи размера на бонусите. Хороскопът за 2022 година предсказва на Овните невероятен път за укрепване на финансовото положение.

Годишен хороскоп 2022 за ТелецГледай в youtube 2022 година ще даде големи възможности на Телците, но промените ще зависят от самия човек. Хороскопът за 2022 година показва, че най-големите промени при Телците ще засегнат личните отношения. Тяхното развитие ще бъде свързано с личната им трансформация. Промените ще бъдат позитивни, само при осъзнаването на собствените грешки или пропуски. Възможно е да погледнете партньора си от друг ъгъл или в живота ви внезапно да се появи нов човек. Случващите се промени в живота ще засегнат поведението, навиците и дори външността ви. Някои ще поискат да променят имиджа си и ще се убедят в това, че промените са само за добро.
Хороскопът за 2022 година показва, че Телците ще се усещат самоуверени.

Годишен хороскоп 2022 за БлизнациГледай в youtubeЯрки събития и неочаквани промени очакват Близнаците през 2022 година. Възможно е да изхитрите съдбата и да промените кармата, но само при условие, че често ще се вглеждате в миналото. Оправяйте грешките, но не съжалявайте за нищо.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Близнаците подреждане на любовната сфера. Много ситуации ще се случват именно така, както на вас би ви се искало. Но, ще има моменти, които ще бъдат неочаквани и неприятни в личния ви живот. Важно е да бъдете уверени и активни, за да привлечете успех в материалната област. Ако ви предлагат нова длъжност, разгледайте я от всички страни.

Годишен хороскоп 2022 за РакГледай в youtube Раците ще запомнят 2022 година завинаги. Очакват ги ярки събития в живота, успехи в работата и много неочаквани изненади. Важно е да не отказват предложенията от социален характер. Ще имат възможност да започнат нещо свое - бизнес или проект в интернет. Ако имате деца, тях също ги очакват мащабни промени.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Раците преместване на порасналото им дете в друг град, защото ще учат или заради работа. Любовната сфера също няма да остане без промени.
Раците ще срещна човек, в когото ще видят своята „втора половинка“. Това ще се случи в приятелска компания, на тържество или в делова обстановка.

Годишен хороскоп 2022 за ЛъвГледай в youtubeЗа Лъвовете, 2022 ще бъде наситена на промени година. Но те ще бъдат повече забележими от вас самите, отколкото от околните. Кардинални промени ще се случат в професионалната сфера, които ще доведат до кариерно израстване. А след това, закономерно, следват финансови блага.
Хороскопът за 2022 година обещава на Лъвовете не само плодотворна работа, но и висока длъжност. На много им е съдено да започнат собствен бизнес, с търговски уклон.
Някои от Лъвовете, най-накрая ще се решат да сключат официален брак и ще бъдат щастливи с новия си семеен статус. Не е изключено преместване в нов дом. Възможно е да бъде в друга страна.

Годишен хороскоп 2022 за ДеваГледай в youtubeПрез 2022 година, светоусещането на Девите ще претърпи съществени изменения. Хороскопът за 2022 година обещава на Девите промени в сферата на интелектуалното израстване. Приветстват се всички действия, насочени към повишаване на квалификацията. Вие може да се запишете на някакъв курс или да получите второ образование. Звездите ще ви покровителстват в тази посока.
Годината, също, е свързана с пътувания. Те могат да бъдат за развлечение, а също и делови. Възможно е разширяване на бизнеса и командировки, свързани с това. 2022 година ще бъде успешна за тези, чиято дейност е свързана с опазване на закона.

Годишен хороскоп 2022 за ВезниГледай в youtubeВезните, преди всичко, ще се интересуват от финансовото положение и всичко, което е свързано с него – разходи, приходи и капиталовложения, не само лични, но и съвместни с деловите партньори или със съпруга/та. Хороскопът за 2022 година предсказва на Везните мащабни промени в материалната сфера. Не се страхувайте от нищо, с кредитите и дълговете ще се справите бързо и лесно. Възможно взимане на ипотека, голяма покупка или сключване на бизнес сделки. Важно е, че всичко това ще се отрази добре на бюджета. Ако Везните имат съпруг/га или любим/а, то неговия/нейния доход значително ще нарасне. Това ще се отрази благоприятно на отношенията.
Не е изключено получаване на наследство, скъп подарък от родителите, социално плащане или връщане на стари дългове.

Годишен хороскоп 2022 за СкорпионГледай в youtubeГодината на Тигъра ще бъде особено важна в сферата на партньорствата. Хороскопът за 2022 година обещава на Скорпионите големи възможности. Някои неочаквано ще намерят делови партньори, а други ще срещнат голямата си любов. Промените ще засегнат тези, които вече са в отношения. През 2022 година, Скорпионите могат да сменят местоработата си, да започнат нова дейност или просто да поработят над имиджа, да сменят прическата или да подобрят физическата си форма.
Вероятността за промяна в личния живот е голяма през 2022 година. Планетите ще ви подкрепят във всички начинания, които измислите. Скорпионите ще имат възможност да се заемат със самоанализ и да поработят над самооценката си. Важно е да ви е комфортно.

Годишен хороскоп 2022 за СтрелецГледай в youtube От цялата си душа, Стрелците ще се стремят към укрепване на бюджета, личния живот и към стабилност. Но, също така, вие доблестно ще посрещате промените. Възможни са изменения в жилищните условия, битовата сфера и кариерата.
Хороскопът за 2022 година предсказва на Стрелците преместване в друг град или страна. При някои това ще бъде свързано със семейството или работата, на други им предстои обучение. Не е изключено да се наложи да усвоите друга специалност, използвайки своите таланти и повишавайки квалификацията си.
Възможна е висока длъжност, ако сте наемник.

Годишен хороскоп 2022 за КозирогГледай в youtube Годината на Тигъра ще бъде изпълнена със събития. Хороскопът за 2022 година показва, че Козирозите могат да срещнат истинската си любов, да узаконят отношенията, а след това да очакват и попълване на семейството.
А Козирози, които вече имат деца, могат да очакват много приятни моменти, свързани с тях. През 2022 година, те ще имат възможност да опознаят по-добре децата си, а също и да преживеят събития, свързани с техния успех и постижения.
Порасналите вече деца могат да се изнесат от дома и да започнат да живеят отделно, могат да доведат избраника си у дома или да си намерят работа и да заживеят като възрастни хора.

Годишен хороскоп 2022 за ВодолейГледай в youtube Представителите на този знак ги очаква много перспективна година. Хороскопът за 2022 година обещава на Водолеите много значими промени, които ще засегнат личния живот и жилищната среда. Фокусът на вниманието им ще бъде насочен към дома, близките и недвижим имот. Възможно е Водолеите да успеят да подобрят жилищните си условия или успешно да инвестират средства в придобиване на недвижим имот. Приветстват се всички действия, които са насочени към подобряване на комфорта. Това може да бъде ремонт, покупка на нови мебели или друго, което води до благоустройство на жилището.
През 2022 година, промените могат да засегнат личния живот.

Годишен хороскоп 2022 за РибиГледай в youtubeХороскопът за 2022 година, буквално, отваря вратите на Рибите към един нов свят. Събитията ще бъдат ярки, интересни, но само, ако не се страхувате да правите контакти. Ако се затворите в себе си, ще пропуснете много добро. Социалните връзки съществено ще се разширят. Това ще засегне както личното, така и деловото общуване. Новите запознанства ще ви позволят да реализирате своите способности, в това число и в не толкова обичайните направления. Родените под знака Риби ще успеят да открият в себе си скрити таланти и успешно да ги демонстрират. Ще получите възможности да се изявите, като не само ще удивите околните, но и ще получите изгода от своя потенциал.