Дневен хороскоп 3 декември за ОвенКритичен ден, свързан с лъжи, изкушения, съблазни. Звездите препоръчват въздържане, аскетизъм, пост. Вероятни са нервни сривове, затова не се водете по емоциите си. Изключете агресивността и нетърпимостта към чуждото мнение. Бъдете критични към себе си и справедливи по отношение на близките си, иначе конфликтните ситуации могат да преминат в скандал.

Дневен хороскоп 3 декември за ТелецВ емоционален план, денят ще премине доста напрегнато: чувствата ще доминират над разума, което може да доведе до конфликти и влошаване на самочувствието. Бъдете справедливи към близките си. Може да ги обидите незаслужено с невнимателни думи. Възможно е нарастване на тревожността ви. Звездите препоръчват да слезете на земята. Може да отидете в гората с цялото семейство. Обърнете внимание, че романтиката е добра с мярка, а желанието да вземете своето незабавно, без значение от чувствата на партньора ви, ще провали вашите по-нататъшни отношения.

Дневен хороскоп 3 декември за БлизнациДенят не е добър, носи изкушения, съблазни, илюзии. Възможно е главоболие и лошо самочувствие. В общуването с хората бъдете внимателни: вероятни са лъжи или представяне на невярна информация. Днес е най-добре да внимавате с началниците и с колегите си.

Дневен хороскоп 3 ноември за РакДенят ще бъде напрегнат: емоциите ще преобладават над разума, което ще доведе до конфликти и влошаване на самочувствието. Възможно е нарастване на тревожното ви състояние. Днес е добре да бъдете близо до вода – басейн, напр. Не се престаравайте с възпитанието на децата, не показвайте превъзходството си. Обърнете внимание на това, че романтичния период приключва, а желанието ви да постигнете своето веднага няма да ви доведе до търсените резултати.

Дневен хороскоп 3 декември за ЛъвКритичен ден. Звездите препоръчва да се въздържате от активни действия в каквото и да било. Критичното ви отношение към собствените ви недостатъци, отказа ви от прекалените претенции към партньора ще ви помогнат да изгладите всички недоразумения. Проблемите ще бъдат пряко свързани с вашата праволинейност и стремежа ви да изказвате своето мнение на всяка цена.

Дневен хороскоп 3 декември за ДеваТози ден е свързан с изкушения, съблазни, илюзии. За да избегнете това, не се водете по емоциите си. Бъдете критични към себе си и справедливи по отношение на близките си. Иначе може да провокирате конфликтни ситуации у дома и в работата си.

Дневен хороскоп 3 декември за ВезниХармоничен ден. Звездите обещават, че именно от този ден насетне ще ви изпълва чувство на нежност и любов. Нови планове ще изискват от вас активност, разширяване на кръга на познати, установяване на делови контакти. Разпределете своите сили така, че да ви стигнат за дълго. Голяма е възможността за щастлива случайност, в резултат на която вашето положение да се подобри.

Дневен хороскоп 3 декември за скорпионАктивен, творчески ден. Кръговрата на събитията днес ще ви погълнат целите. Може да се заемете с решаването на творчески задачи или с благоустройство на дома. Възможен е успех в търговията и финансовите операции. Денят е благоприятен за занимания със спорт и за физическа работа.

Дневен хороскоп 3 декември за СтрелецЛош ден. Постарайте се да се въздържате от активна дейност, от физически натоварвания, намалете общуване с непознати хора. Напълно е вероятно, изключителната ви щедрост или благородство по отношение на недостоен човек да стане причина за конфликт, който да не се разреши във ваша полза. Звездите препоръчват да не правите нови запознанства днес – интуицията ви е на много ниско ниво, затова ще може да ви излъже и дете. Възможно е главоболие и лошо самочувствие. Бъдете умерени в храненето и при употребата на алкохол.

Дневен хороскоп 3 декември за КозирогАктивен, творчески ден. Постепенно нараства духовните, творчески и сексуални възможности. Ще се подобрят съпружеските отношения. Денят е благоприятен за планиране, социални контакти и запознанства, които ще бъдат с дълговременен характер и могат да станат основа за придвижване нагоре по служебната стълбица или за финансови постъпления. Вашата порядъчност и работоспособност ще ви донесат успех – творчески, лични или делови победи.

Дневен хороскоп 3 декември за ВодолейДен за почивка и изчистване на мислите. Възможно е да успеете благополучно да завършите отложените дела или да изясните измъчващи ви въпроси. Не правете категорични изявления, ако изясните за себе си нещо неприятно. В случай на умора се обърнете към лекар – това вероятно е начало на заболяване, което да не е лесно за лечение.

Дневен хороскоп 3 декември за РибиДенят е благоприятен за занимания със спорт и физическа работа. Ще се чувствате добре и спокойно. Този ден може да бъде отбелязан с нови срещи, неочаквани запознанства. Възможно е поискате да видите човека, който е вълнувал сърцето ви в недалечното минало. Постарайте се да сдържате своите емоции. Помнете, че не трябва да влизате два пъти в една и съща река. Излишната ви впечатлителност може да стане причина за сериозни негативни изменения в съдбата.