Дневен хороскоп 3 юли за ОвенТози ден обещава да бъде изпълнен с неочаквани събития. В никакъв случай неправете никакви капиталовложения или големи закупки – неблагоприятното стечение на планетите може да доведе до финансови загуби. Умението рационално да планирате своите дела и да разпределяте силите си ще ви помогне да избегнете неприятностите. Денят е благоприятен за пътуване и командировки. Успешен ще бъде за обществените дейци, юристите, медиците. Отделете внимание на семейството. Вашето търпение и такт ще ви помогнат да създадете доверителна обстановка, уют и душевна топлота.

Дневен хороскоп 3 юли за ТелецДенят е добър за началото на което и да било важно дело, за получаване на информация и използването й за собствена изгода. Бъдете внимателни: не правете грешки на работното си място, за да не предизвикате забележките на началника или на колегите си. Жизненият ви потенциал е така висок, че ще ви бъде трудно да оцените истинското положение на нещата. Не правете прибързани изводи, сдържайте гордостта си и постъпвайте съгласно общите цели.

Дневен хороскоп 3 юли за БлизнациДенят ще намали излъчването ви, ще ви донесе и мисли за наслаждения и съблазни. Бъдете внимателни – не правете грешки в работата и в личния си живот. Жизненият ви потенциал е на такова ниво, че ще ви бъде трудно да оцените обективно събитията.

Дневен хороскоп 3 ноември за РакДнес може да се случи нещо, което сериозно да повлияе на делата ви и на състоянието на здравето. Особено внимателни трябва да бъдат държавните служители, които трябва да отчитат всички нюанси, преди да се заемат с работата. Може да не се тревожите за състоянието на здравето си. Наистина, това е единственото, в което няма да срещнете затруднения.

Дневен хороскоп 3 юли за ЛъвТози ден открива пред вас широки възможности в професионалната и творческата дейност. Ще имате отлична уравновесеност, дружелюбие, състрадание и умение да следвате общоприетите норми. Смело се захващайте за всяка работа, защото ще успеете във всичко и ще постигнете успех. В своята дейност се облегнете на помощта на съюзници – рационалната организация на делата ще ви донесе високи резултати. Прекрасен ден за любов и романтични приключения. В резултат вие ще изпитате обновление на чувствата, ще се влюбите.

Дневен хороскоп 3 юли за ДеваДенят обещава да бъде благоприятен. Умението ви, рационалнода планирате делата си и да разпределяте силите си, ще ви помогне да достигнете поставените цели скоро. Денят е добър за пътувания и командировки. Успешен е също и за обществените дейци, юристите, медиците.

Дневен хороскоп 3 юли за ВезниНапрегнат ден, свързан с опасности за здравето. Възможно е неприятно известие да наруши вътрешното ви равновесие и благоприятната обстановка в семейството. Жените Везни не трябва да проявяват излишно своята независимост в изказванията си или да упорстват да отстояват своето мнение. Мъжете при желание и възможности могат да прекарат следобяда и вечерта извън дома.

Дневен хороскоп 3 юли за скорпионЕнергийно мощен ден. Бъдете внимателни – излишъкът от енергия може да се окаже разрушителен. Има голяма вероятност да проявите несдържаност и спор с околните. Не злоупотребявайте с незивасимостта в отношенията с партньора. От тях в голяма степен ще зависи вашия успех. Отношенията с противоположния пол и емоционалния ви живот като цяло ще зависи от обстоятелствата.

Дневен хороскоп 3 юли за СтрелецДенят ще ви донесе нюанс на депресия, желание за наслади и съблазни. Бъдете внимателни: не правете грешки в работата и в личния си живот. Жизненият ви потенциал е на изключително ниско ниво, затова контактите ви с партньорите или шефовете ще бъдат затруднени – вяка работа ще изисква значителни усилия, а резултатите няма да оправдаят приложениет сили.

Дневен хороскоп 3 юли за КозирогПериодът обещава да бъде благоприятен. Успешни ще бъдат търговската дейност и рисковите начинания. Вероятни са дълги пътувания, срещи с интересни хора. Не е изключено възникване на нов роман или възстановяване на стари отношения. Умението рационално да планирате своите дела и да разпределяте силите си ще ви помогне да достигнете поставените цели.

Дневен хороскоп 3 юли за ВодолейДенят ще бъде отбелязан със снижаване на деловата и творческа активност. Постарайте се да не приемате присърце негативните тенденции на деня. Не се самобичувайте - това нищо няма да промени. Възможна е лека депресия. Постарайте се да не се разсейвайте, а се концентрирайте върху проблемите на околните. Може би ще видите разликата във вашите и техните проблеми.

Дневен хороскоп 3 юли за РибиГоляма част от деня, на Рибите ще им се наложи да го посветят на организационна работа: подреждане на контактите и подготовка на материалната база. Много ще имат възможност да направят това бързо и леко. Постарайте се да не се поддавате на съблазни за лесна заработка. Спомнете си мъдрата поговорка: «Безплатно е сиренето само в капана за мишки». Днес може да се случи нещо, което сериозно да повлияе вашите дела и състоянието на здравето ви. .