Дневен хороскоп 6 май за ОвенНеблагоприятно време за колективни занимания или съвместни мероприятия, затова пък всичко, с което днес бихте се захванали, в областта на индивидуалното творчество, ще бъде успешно реализирано. Вероятни са битови проблеми. Проявете внимание – през втората половина на деня нараства опасността от травми.

Дневен хороскоп 6 май за ТелецДен за размисли, активна почивка, планиране на нови, важни дела. Помислете за своите романтични връзки и увлечения. Носталгия по предишни отношения или желание за нови усещания може да ви донесат редица, дребни неприятности.

Дневен хороскоп 6 май за БлизнациДен за преобразуване и трансформация на енергия, ден за откровения и неочаквани обрати. Първата половина на деня ще бъде изпълнена с опасности за здравето ви. Избягвайте пътуванията и разговорите с непознати хора. При общуването с представители на противоположния пол, звездите съветват да проявявате тактичност и великодушие. Среща със стари познати може да доведе до неочаквани обрати в съдбата. Не е изключено, плановете ви за бъдещето, да претърпят значителни изменения.

Дневен хороскоп 6 май за РакАко днес ви предложат голям договор, съгласете се, дори и решението да се забави, то ще бъде за вас изключително изгодно. Но трябва да знаете, че залогът за успех е вашето обкръжение – близко и по-далечно. Командировките и пътуванията ще ви доставят радост. А най-приятно времето си днес, ще прекарате в обкръжението на близките си. Приятелите ще ви донесат успех.

Дневен хороскоп 6 май за ЛъвБлагоприятен за физически упражнения, разговори, активна почивка и развлечения, ден. Душевната топлота, доверчивостта и великодушието, присъщи за жените Лъвици, могат да затруднят разбирането на хората, поради което са възможни неуспехи при взаимоотношенията. Мъжете Лъвове трябва да държат под контрол своите стремежи. Изгодата, която ви се струва, че може да имате, вероятно ще се обърне в съкрушително поражение.

Дневен хороскоп 6 май за ДеваНеблагоприятно време за екипни занимания. Всичко с което се захванете днес, най-вече в сферата на индивидуалното творчество, ще бъде успешно реализирано. Добре е да проявявате милосърдие и да прощавате обидите. Научете се да се радвате на това, което ви поднася живота. Вашата втора половинка ще се гордее с вас, защото е много приятно да осъзнае, че живее с надежден, трудолюбив и талантлив човек.

Дневен хороскоп 6 май за ВезниПървата половина на деня е благоприятна за всички видове дейност. Емоционалният подем при мъжете Везни ще им помогне да излязат от сложната ситуация. Но за това ще се наложи и добре да поработят. Иначе са възможни финансови загуби или разрив в отношенията с партньорите. През втората половина на деня трябва да се избягват ненужните спорове, нетърпимостта и категоричността.

Дневен хороскоп 6 май за СкорпионДенят е благоприятен за решение на важни въпроси, големи покупки, придобиване на недвижим имот, инвестиции. Ако не сте излизали скоро в отпуск, препоръчва се да направите това колкото се може по-бързо. През втората половина на деня, общата умора ще се отрази на самочувствието ви. Нужна ви е почивка и смяна на обстановката.

Дневен хороскоп 6 май за СтрелецЖизненият ви потенциал се понижава, затова не бъдете активни в професионалната сфера, не се занимавайте с комерсиална дейност или с творчество. Вероятни са разочарования в личния живот, свързани с измяна на партньора или с разрив на отношенията заради обиди и ревност. Почивка в обществото на близките си или любимо увлечение ще намалят нервната ви умора.

Дневен хороскоп 6 май за КозирогНеблагоприятно време за каквато и да било дейност. Всичко, с което днес ще се заемат мъжете Козирози, ще бъде безуспешно. Постарайте се стоически да се отнесете към шегите на съдбата – днес ще се наложи да бъдете доволни от това, което ви поднася живота. Добре е да проявявате милосърдие, да прощавате обидите.

Дневен хороскоп 6 май за ВодолейДнес домашните проблеми ще ви отнемат цялото време и сили. Вероятно е близките ви да не споделят вашето мнение, което допълнително ще усложни вашата дейност. Трябва правилно да използвате жизнените си сили. През втората половина на деня жените Водолеи могат да се запознаят с интересен човек, който за известно време ще заеме техните мисли.


Дневен хороскоп 6 май за РибиДен на разочарования и разбиване на надеждите. Възможно е новите планове, свързани с пътуване или отпуска, да не се осъществят. Ситуацията се усложнява заради проблеми с роднини. Вероятно ще бъдете принудени да се заемете с безинтересни, рутинни дейности, изискващи голяма загуба на физически сили.