Дневен хороскоп 15 октомври за ОвенДенят е благоприятен за общуване, нови запознанства, установяване на делови контакти, решаване на битови проблеми. Постарайте се да се заобиколите само с достойни за вашето внимание хора, иначе рискувате да попаднете в неловко и двусмислено положение. Звездите обещават начало на благоприятен период за нови дела, осъществяване на планове, провеждане на срещи. Не е излючена появата на влиятелни хора, които ще ви окажат помощ в начинанията.

Дневен хороскоп 15 октомври за ТелецСега е време да поработите, за да попълните семейната хазна. Могат да възникнат на пръв поглед нерешими въпроси – не обръщайте внимание – скоро всичко ще се нареди. Не поемайте на плещите си тежест, която е непосилна да носите. Не е изключено среща по финансови или юридически въпроси да доведе до нервен срив.

Дневен хороскоп 15 октомври за БлизнациНеблагоприятен във физически план ден. Вероятно е влошаване на самочувствието, изостряне на хронични заболявания, заболяване на горни дихателни пътущи. Не е изключено да преживеете нервен стрес. Дребни неразбории с любимия човек днес могат да доведат до голям скандал, а също и до пълен разрив в отношенията. Не трябва да проявявате суетност.

Дневен хороскоп 15 октомври за РакПостепенно реалния живот ще започне да навлиза във вътрешния ви свят. Това ще затрудни семейните отношения. Не се отчайвайте поради възникналите проблеми. Просто трябва да бъдете внимателни. Не трябва да посвещавате познатите си в своите проблеми. А и изобщо, колкото е възможно, по-малко провеждайте доверителни разговори. Пазете нервите и здавето си.

Дневен хороскоп 15 октомври за ЛъвТози ден ще премине под знака на интуицията, подкрепена от здрав разум и правилни действия. Вашите предчувствия ще бъдат навременни и точни, което ще се отрази благоприятно на авторитета ви. Благоприятен ден за почивка и духовно преобразяване.

Дневен хороскоп 15 октомври за ДеваКато цяло денят е добър. Той обещава паричен доход, добър за покупки. Денят ще бъде успешен, ако го планирате от рано. Ако имате назначена делова среща, осъществете я в първата половина надена, защото след обяд е възможно да не можете да вземете правилно решение. Вие може да усетите необходимост от съвети на приятели. Все пак не трябва да се доверявате напълно на тях. Не са изключени разочарования. Пазете се, има опасност да попаднете в мрежата на шарлатанин.

Дневен хороскоп 15 октомври за ВезниКритичен ден. Опасен е поради претоварване и неоправдан риск. Склонността ви към прикриване на собствените ви слабости, илюзиите в общуването, грешните представи могат да обусловят бъдещи загуби в търговската и творческа дейност. Възможно е да се сблъскате с грубост или обир.

Дневен хороскоп 15 октомври за СкорпионБлагоприятен ден за самореализация в творчеството. Без особени усилия ще успеете да изпълните изгодна поръчка. Събитията от този период могат сериозно да повлияят на представата ви за самите вас. В семейния живот са възможни любов и взаимно разбиране. Втората половина от деня прекарайте с любимия човек в тиха, спокойна обстановка.

Дневен хороскоп 15 октомври за СтрелецНеблагоприятен ден. Вероятно е влошаване на самочувствието. Вашето обаяние е способно да твори чудеса, но все пак дребните спорове с любимия човек днес могат да доведат до пълен разрив в отношенията. Не трябва да сте суетни.

Дневен хороскоп 15 октомври за КозирогДенят ви предвещава срещи и интересни запознанства. Порявете стремеж да изразите вътрешния си свят. Именно днес може да се случи събитие, което сериозно да повлияе на вашите дела и дългосрочни планове.

Дневен хороскоп 15 октомври за ВодолейДенят символизира плътски изкуения и разгул на страстите. Бъдете внимателни – емоциите днес трудно се удържат. Постарайте се да се въздържате от проявата на извънредното чувство на сексуалност. Духовно развитите на Водолеи ще бъдат способни да я трансфомират и да я впрегнат за съдизадателна дейност. Човек, заболял днес, трудно ще се излекува. Вероятни са негативни предсказания в съня.

Дневен хороскоп 15 септември за РибиДенят е благоприятен за благоустройство на жилището, големи покупки, оформяне на документи и отношения. Бракът сключен днес, ще бъде стабилен. Не се вслушвайте в чуждите съвети – е могат само да ви навредят. Вашите отношения с избранника ви могат да влязат в път без изход. Отделете внимание на децата и тяхното здраве.