Дневен хороскоп 15 юли за ОвенБлагоприятен ден. Деловите контакти, обръщания към обществени организации и правителствени учреждения ще бъдат успешни. Увеличава се дарбата ви да убеждавате и интуицията ви, особено при мъжете Овни с творчески професии. Звездите способстват реализацията на идеи и замисли от предишната седмица. Настойчивостта и оптимизма ще доведат до позитивни резултати. Жизненият потенциал на жените Овни е на високо ниво. Успехът днес ще ви съпътства даже и в рисковите начинания. Сънят ще бъде пророчески, очаквайте изпълнението му.

Дневен хороскоп 15 юли за ТелецВашето здраве е под заплаха, затова планирайте внимателно предстоящите ви дела. Има опасност да ви излъжат или измамят. Постарайте се да избегнете през този период сблъсъкът с хората и не посещавайте обществени места. Денят е свързан с отравяне и преследване. Вероятни са неприятности с околните, напр. със съседите ви. Както никога ще бъде нужно да проявите търпение и издръжливост.

Дневен хороскоп 15 октомври за БлизнациУвеличава се жизнеността ви, способностите и за достигане на набелязаните цели и личното ви обаяние. Внимавайте да ви излъжат при търговски операции. Отложете големите покупки. Постарайте се да избягвате струпаните хора и не посещавате обществени места. Здравето ви е под заплаха, затова внимателно планирайте всички дела.

Дневен хороскоп 15 юли за РакДнес ви очакват спречквания с околните. Както никога до сега, ще ви се наложи да проявите търпение и издръжливост. И дори, че видимо делата ви не вървят, останете спокойни, защото нервността още повече ще ви попречи. Важно е да се успокоите и да се концентрирате върху децата – те се нуждаят от вашата поддръжка.

Дневен хороскоп 15 юли за ЛъвНе е изключено днес да успеете успешно да разрешите възникналите любовни проблеми. Благоприятното стечение на обстоятелствата, максималната гъвкавост в общуването, умението да сменят тактиката си на поведение в зависимост от ситуацията ще помогнат на мъжете Лъвове да преодолеят всички трудности и да издържат срещу съперниците. Възможен е неочакван обрат на събитията, но не във ваша полза. На жените Лъвове им предстоят семейни проблеми или битови разправии, които ще повлекат след себе си допълнителни разходи.

Дневен хороскоп 15 юли за ДеваНе е изключено днес да ви се наложи да се вгледате по-внимателно в колегите си, на които вероятно не трябва да се доверявате. Възможен е неочакван обрат на събитията, но не във ваша полза. Постарайте се да се владеете и не взимайте прибързани и необмислени решения. Вероятно е да се наложи да положите усилия, отстоявайки стабилността на своето положение.

Дневен хороскоп 15 юли за ВезниАмбициозност, агресивност, неправилна оценка на ситуациите или прибързани обещания могат да доведат до усложнения в личния живот. Не се отпускайте и не се разсейвайте с второстепенни задачи. Пропуснатото днес много трудно ще бъде наваксано в бъдеще. Вероятна е интересна, запомняща се среща. Вечерта е добра за хармонични съпружески отношения.

Дневен хороскоп 15 юли за СкорпионЕнергийно мощен ден. Вие ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и енергия. Що се касае за жените Скорпиони, то страстта им просто ще ги запали. Възможна е голяма любов или грандиозен скандал. Препоръчва се да контролирате емоциите си, защото страстта може да прерасне в агресия. Намерете време за почивка или за любимите си занимания.

Дневен хороскоп 15 юли за СтрелецДенят е неблагоприятен за здравето. Постарайте се да избегнете в този период спречкването с хора и не посещавайте обществени места. Вашето здраве е под заплаа, затова внимателно коригирайте предстоящите дела.

Дневен хороскоп 15 юли за КозирогДнес много Козирози могат да проявят своя стремеж за успех и за светски развлечения. Вероятно е посещение в театър или на концерт, посещение при приятели или посрещане на гости ще дадат възможност да прекарате приятно времето и да проявите своите таланти. В личния живот е възможен неочакван обрат на сибитията във ваша полза.

Дневен хороскоп 15 юли за ВодолейНе е изключено в делата ви да възникнат неочаквани проблеми и да имате нужда от финансова поддръжка. Не се стеснявайте да се обърнете за нея към близките си приятели. Те знаейки за вашата гордост, сами няма да ви предложат помощта си. В близко време ситуацията трябва да се измени към по-добро, ако разбира се вие успеете да се стегнете и активно да търсите път за разрешаване на проблемите.

Дневен хороскоп 15 септември за РибиДен за придобиване и покровителство. Препоръчва се да правите покупки, да участвате в лотария и игри на късмета. На много Риби ще им провърви. Младите хора могат да рискуват и да се заемат със съвършенно нови за себе си дела. Вашата сериозност, дисциплинираност, отговорност ще бъде забелязана и оценена от околните. Втората половина на деня посветете на децата или на по-възрастните роднини.