Дневни хороскопи 20 август за ОвенБлагоприятeн ден за смяна сферата на дейност, появата на нови партньори, семейни отношения. Вероятно е днес да получите неочаквано възможност да демонстрирате всички свои таланти и способности. Не е изключено ново увлечение. Вашата енергия ще даде радост и оптимизъм на околните. Планетите ви съветват да обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и да ги използвате с максимална изгода за себе си. Не злоупотребявайте със спиртните напитки. Денят е добър за пътешествия, разходки, физически упражнения.

Дневни хороскопи 20 август за ТелецКато цяло денят е благоприятен. Той ще бъде успешен, ако го планирате от по-рано. Бъдете активни. Ако имате делова среща, желателно е да я осъществите в първата половина на дена, защото след обяда е възможно да ви се наложи да се заемете с домашни неприятности. Този ден обещава парични доходи, полезни покупки, особено ако са големи.

Дневни хороскопи 20 август за БлизнациДен на натрупване, плодородие и вътрешна свобода. Благоприятни са физическите упражнения, общуването, активната почивка и развлеченията. През втората половина на деня тщеславието ви може да стане причина за спор с близък човек или агресия от страна на страничен човек. Трябва да се отнасяте внимателно към здравето си. Не се напрягайте търсейки приключения.

Дневни хороскопи 20 август за РакДен на подем и творческа активност. Има шанс за създаване на нещо необикновенно. Необичайното възприятие на света увеличава оптимистичното ви настроение. Вие можете да почувствате помощ, незнайно от къде, което ще ви даде увереност в утрешния ден и ще ви помогне да се справите с всички дела.

Дневни хороскопи 20 август за ЛъвБлагоприятни са физическите упражнения, общуването, активната почивка и развлеченията. Звездите предсказват успех в творческите търсения, нови запознанства. Напълно е вероятно вашите увлечения да ви открият нови източници на заработка. При успешно стечение на обстоятелствата ще станете център на внимание на особа от противоположния пол.

Дневни хороскопи 20 август за ДеваБлагоприятни са физическите упражнения, общуването, активната почивка и развлеченията. Не е изключено да запомните за дълго днешния ден с усещането за вселенска хармония, покой и правилен ход на нещата. Вероятно е творческо вдъхновение или ново запознанство. При строителство или благоустройство на вилния участък бъдете внимателни – след обяд е възможна травма или грешка, която ще отдалечи довършването на започнатото.

Дневни хороскопи 20 август за ВезниНеблагоприятен ден за здравето – вероятно е влошаване на състонието ви, обостряне на хронични заболявания, негативно странично влияние. Затова ограничете контактите, отменете срещите или гостуването. Оптимизмът ще ви помогне да намалите негативните тенденции от деня.

Дневни хороскопи 20 август за СкорпионКонфликтен ден. Възможно е днес да ви се наложи да се сблъскате с много проблеми с околните. Ако не направите компромиси, ситуацията ще се изостри до крайност. Може да ви се струва, че някой се готви да ви нападне. Не преувеличавайте опасността. Извънредната жестокост и безпощадност – това са от най-лошите човешки качества.

Дневни хороскопи 20 август за СтрелецДен за натрупване, плодородие, вътрешна свобода. Благоприятни са физическите упражнения, общуване и развлечения. Обърнете внимание на отношенията си с приятели, съседи, роднини.

Дневни хороскопи 20 август за КозирогБлагоприятни са физическите упражнения, общуването и развлеченията. Не е изключено да запомните дълго деня с усещането си за вселенска хармония. Вие ще успеете да блеснете на всяко поприще, но е добре да определите границите на своите възможности. Решителността или стремежът ви да се захванете с осъществяването на глобални проекти може да се обърне против вас.

Дневни хороскопи 20 август за ВодолейДнешният ден е с тенденция към нарастване на творческите ви способности, интуицията и жизнения ви потенциал. При много Водолеи ще се подобрят значително съпружеските отношения. Възможните проблеми ще се разрешат благополучно, ако вие действате обмислено и внимателно.

Дневни хороскоп 20 август за РибиДнес много Риби ще усетят тревога за бъдещето си, няма да се доверят на успеха и победата. Стабилността в материалното и обществено положение не трябва да предизвиква никакви съмнения. Вероятно е да ви се наложи да употребите известни усилия остоявайки тази стабилност. В скоро време очаквайте приток на нови сили и свежи мисли, реализацията на които ще ви донесе удовлетворение.