Дневни хороскопи 20 октомври за ОвенЖизненият ви потенциал е на висота. Денят е благоприятен за реализацията на стари идеи и планове. Не се конфронтирайте, ще ви се предостави възможност да доведете до край замисленото. Взъможни са изменения в личния живот. Не е изключено следобяда да се наложи да го посветите на проблеми, свързани с близък човек или с децата. Сънят изтълкувайте на обратно.

Дневни хороскопи 20 октомври за ТелецТрябва да бъдете сдържани. Денят носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Не се конфронтирайте с околните, не експериментирайте, не се разсейвайте с дреболии. Стоит проявить сдержанность. Ще ви бъде предоставена възможност да доведете до край замисленото. Личния ви живот ще се нуждае от серизно внимание. Не се включвайте в спорове с никого от близките си. След неголемия стрес всичко ще си дойде по местата и в семейството ще се възцари мир и спокойствие.

Дневни хороскопи 20 октомври за БлизнациБлагоприятен ден. Трудолюбие, упоритост в достигането на целите или покровителство от влиятелни лица ще ви позволят да създадете трамплин за финансово излитане. Днес с успех ще можете да осъществите различни търговски сделки, дори и свързани с риск – очаква ви успех. Вечерта посветете на собственото си здраве и поддържането на добра форма. Вероятно ви очакват изпитания с децата.

Дневни хороскопи 20 октомври за РакДнес ще ви се предостави уникална възможност да въплатите в живота си съкровенна мечта. Всичко ще зависи от духовните и материални натрупвания в предишните месеци. По-често се усмихвайте – във вашия живот ще се намери повече място за приятни усещия и светла любов.

Дневни хороскопи 20 октомври за ЛъвБлагоприятен ден за реализиране на идеи и планове от миналото. Възможни са някои изменения в личния живот. Днес е важно да не правите грешки и всичко да бъде свършено на време.

Дневни хороскопи 20 октомври за ДеваДевизът на деня е любов, спокойствие и съгласие. Не спорете с никого и ще ви се предостави възможност спокойно да доведете до край замисленото. Лесно ще решавате всички задачи - както практическите, така и теоретичните. Отношенията с околните ще се стабилизират. В семейството отново ще се възцари мир и съгласие. Взъможно е да получите доход или съдействие от приятели и роднини. Очаквайте приятни сюрпризи и подаръци. Времето е подходящо за придобивки, промени, пътувания.

Дневни хороскопи 20 октомври за ВезниБлагоприятен ден. Девизът на деня е трудолюбие, упорство в достигането на целите. Възможно е покровителство на влиятелно лице, което ще ви позволи да създадете основа за финансово излитане. Вечерта посветете на укрепването на собственото си здраве.

Дневни хороскопи 20 октомври за СкорпионДенят се отбелязва със суета и претоварване. Предстои ви да вземете много важни решения, при това трябва да решите много въпроси едновременно. Трябва да бъдете внимателни, да избягвате ненужните разговори, защото те сега нямада ви доведат до нищо друго, освен до раздразнение. Послетете деня на дела, свързани със смейството и дома. Не започвайте семейни конфликти. Отделете повишено внимание на децата и тяхното здраве.

Дневни хороскопи 20 октомври за СтрелецКритичен ден. Не са изключени финансови загуби. Личния ви живот ще се нуждае от вашето внимание – трябва да осмислите отношенията си с близкото си обкръжение, защото трябва да сте готови за неочакван обрат на съдбата.

Дневни хороскопи 20 октомври за КозирогВъзможно е да получите доход, благодарение на съдействието на приятели и роднини. Очаквайте приятни сюрпризи и подаръци. Времето е подходящо за придобиване и за промени в личния живот. Съществува опасност за здравето. Звездите препоръчват да избягвате шумните компании и отрупаните маси.

Дневни хороскопи 20 октомври за ВодолейДенят символизира хармония и равновесие. Не трябва да бъдете суетни. Не се опитвайте да прехвърлите тежестта на своите проблеми върху партньорите си. Постарайте се да не забелязвате дребните неприятности. Вашето обаяние може да твори чудеса. Вероятно сънят е пресказателен.

Дневни хороскоп 20 октомври за РибиВас ви очаква спокоен трудов ден. Много Риби ще се окажат в ролята на пасивни наблюдатели, изпускайти инициативата от ръцете си. Спокойното миросъзерцание и обострената интуиция ще им помогнат правилно да оценят даже и най-сложните ситуации. Много Риби ще успеят с лекота и деликатност да получат своя пай от жизнени блага. Състоянието на равновесие ще способства за отслабване на хроничните заболявания.