Дневен хороскоп 22 октомври за ОвенДенят носи изпитание за горделивостта и егоизма ви. Вашата енергичност и целеустременост могат да бъдат неправилно разбрани от партньора. Възможно е да успеете да реализирате замисленото или да измислите нещо напредничаво, макар, че това може да предизвика усложнения в отношенията с околните. Звездите ви съветват да се заемете с творческа дейност.

Дневен хороскоп 22 ноември за ТелецВъзможна е душевна неуравновесеност и честа смяна на настроението. Постарайте се да се държите и да не се отприщвате в отрицателни емоции. Трябва да изгладите старите дела, а смелите проекти оставете за по-подходящо време. Напълно е възможно да преболедувате леко. Не се препоръчва тежък физически труд. Ще се чувствате комфортно заобиколени от приятели и семейството си.

Дневен хороскоп 22 ноември за БлизнациБлагоприятен ден за подобряване на материалното положение. Вероятни са големи покупки или ремонт. Днес се постарайте да не се излагате на отрицателни емоции. Възможна е душевна неуравновесеност и честа смяна на настроението. Не се препоръчва тежък физически труд. Трябва да довършите всички стари дела, а смелите проекти да оставите за по-подходящо време.

Дневен хороскоп 22 септември за РакВашата нервност днес ще достигне краен предел. Научете се да се справяте с емоциите си. Изобщо, всичко което се случва днес, ще бъде нерприятно. Днес избягвайте по всякакъв начин изясняване на отношенията с близките си хора. Емоциите ще преливат. Вашите действия ще ви се струват правилни, но дали е така наистина? Възможно е семейството да отиде на втори план и да ви бъде все едно какво се случва у дома. Самочувствието може да се влоши рязко. Затова изкарайте деня у дома. Горещ чай с лимон и интереснакнига ще бъдат добро утешение за вас.

Дневен хороскоп 22 октомври за ЛъвДенят носи изпитания на властолюбието и тщеславието ви. Всички ваши действия могат да се натъкнат на активната съпротива наоколните, а навика ви да поучавате и да съветвате ще предизвика агресия. Звездите ви съветват да намалите активната си дейност и да сте по-внимателни към близките си хора.

Дневен хороскоп 22 ноември за ДеваДенят като цяло е благоприятен. Ще бъдете дейни и енергични. Възможно е да успеете да реализирате замисленото или да създадете нещо напредничаво. Звездите ви съветват да се заемете с творческа дейност. Отношенията между вас и околните ще бъдат добри и сърдечни. Недоброжелателите ще ви оставят на мира.

Дневен хороскоп 22 ноември за ВезниГоляма е вероятността за неприятни сюрпризи. Вашите действия ще ви се струват правилни, но дали наистина е така? Плановете и новите идеи трябва да държите за себеси. Самочувствието ви рязко може да се влоши. Затова изкарайте деня у дома, отложете срещите си за следващата седмица.

Дневен хороскоп 22 ноември за СкорпионДенят е благоприятен за разходки, за активна почивка, за смяна на обстановката. Дори и не ви се иска да излизате от дома, то наобратно – излезте и оставете всички домашни проблеми за вечерта. Първата половина на деня посветете на разходки и кратко пътуване. Нищо значимо не предприемайте. Цялата си любов и уважение отдайте на любимия човек. Този ден трябва да ви остави положителни спомени.

Дневен хороскоп 22 ноември за СтрелецЖизненият потенциал и творческите ви способности нарастват. Не е изключено днес да успеете в пълна степен да проявите всичките си таланти или напълно да осъществите замисленото. Денят е добър за планиране на нови дела. Съществува вероятност за значително подобрение на вашето финансово положение, но не бива да рискувате: вашата доверчивост и известната ви наивност могат да ви изиграят лоша шега. Стрелците от първата декада ще бъдат подтикнати към обновяване и търсене на нови сфери на дейност, а тези от втората и третата деката – излишъкът от енергия ще предизвика агресивност или неудовлетвореност от достигнатите резултати.

Дневен хороскоп 22 ноември за КозирогДен за енергия на любовта, за нравствено очистване, за победа на разума над страстите. Жизненият потенциал е на високо ниво – ще бъдете дейни и енергични. Възможно е да успеете да реализирате замисленото или ви предстои да пожънете материалните плодове на своята напрегната дейност. Яснотата и точността на мисленето ще повиши благосъстоянието ви. Трябва да избягвате прибързаните решения. Отношенията между вас и околните ще бъдат добри и топли. Сдържаността и разсъдливостта ви ще се обърнат в реална изгода.

Дневен хороскоп двадесети втори ноември за ВодолейДевизът на деня – „трудолюбие и добросъвестност“. В този случай задължително ще ви съпътства успеха. Вероятно е подобряване на финансовото положение: подарък или успешна покупка. Възможно е предложение за по-изгодна работа. Скоро ви предстои романтична среща. От вас се очакват обещания, но не трябва да обнадеждавате близкия си човек, ако не сте готови да ограничите слободата си и да се свържете завинаги в брачен съюз.

Дневен хороскоп 22  ноември за РибиДенят е свързан с натрупване, получаване и преработване на информация. С покупките днес не прибързвайте, защото могат да се окажат неудачни. Вероятни са известия, които ще повлияят на професионалната сфера на много Риби. Възможно е състояние на тъга и апатия, неудовлетвореност от живота като цяло. В семейството могат да възникнат недоразумения и противоречия.