Дневни хороскопи 23 август за ОвенКрайно неблагоприятен ден. Вероятно е на мъжете Овни да им предстои среща или събитие, което ще ги накара сериозно да се замислят над проблеми в личния си живот. Лъжа или клевета от тайни недоброжелатели ще усложнят отношенията им с близкия човек. Не е изключено жените Овни поради невнимателни изказвания или лекомислени действия да станат мишена за нападки или за зли шеги.

Дневен хороскоп 23 август за ТелецУспешен ден за жените Телци. Звездите са разположени така, че вие сте способни да завъртите главата на всеки, който поискате. Трябва да помните, че завъртайки главата на друг, може да загубите своята. Вашите звезди са разположени толкова добре, че всяко нещо ще ви се удава от първия път. Вие сте на висота, всичко можете, всичко е във възможностите ви. Мъжете Телци трябва да очакват поява на неголеми трудности, особено ако новите ви планове се причисляват към рисковите.

Дневни хороскопи 23 август за БлизнациУспешен ден. Жените Близнаци ще успеят да преодолеят тайни противници и врагове, ще успеят да подобрят своето материално благосъстояние в резултат на пътуване или действия свързани с разширяване на бизнеса или с нови контакти, особено с чужденци. Мъжете Близнаци вероятно ще получат известие, което доста ще им повлияе и напълно ще измени досегашното положение. Успешни срещи с обществени и политически деятели.

Дневен хороскоп 23 август за РакДнес не правете преоценка на силите си. Ще преживеете тихо семейно щастие. Денят е благоприятен встъване в брак или за зачеване. Големите покупки могат да бъдат успешни.

Дневен хороскоп 23 август за ЛъвВероятна е среща с бивша изгора или неочакван обрат на събитията ще накара много Лъвове сериозно да се замислят над проблеми от личния живот. Настъпва благоприятен период за самореализация и проява на таланти, но отношенията с представителите на противоположния пол ще бъдат крайно неустойчиви. Звездите не ви съветват да отстъпвате, но ви предупреждават и за възможни атаки.

Дневен хороскоп 23 август за ДеваВероятно е на мъжете Деви да им предстои среща или събитие, което ще ги накара сериозно да се замислят над проблеми от личния живот. На жените Деви се препоръчва да прекратят всички ненужни връзки и изчакат с новите запознанства – вероятни са разочарования, сълзи, обиди. През втората половина на деня не са изключени новости свързани с близки хора.

Дневен хороскоп 23 август за ВезниДен на промени и трансформации, които ще ознаменуват следващата седмица, а може и месец – те са свързани с децата, с творчество, с личен успех. Вашият жизнен потенциал е с тенденция към повишение. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако действията ви се основават на реална оценка на случващото се. Смело се срещнете със съдбата си.

Дневен хороскоп 23 август за СкорпионДен за опознаване на истината, за получаване на знания, за активизиране на скрития ви потенциал. Интелектуалния живот на Скорпионите ще бъде жив и конкретен, основан на наблюденията. У вас ще се появи склонност към мечтателност, философски размисли, ще се открои способността ви да лекувате душите на близките ви. Пълното развитие на вашите способности ще зависи от разбирането и уважението на околните.

Дневен хороскоп 23 август за СтрелецУспешен ден за преодоляване на противниците, за подобряване на материалното благосъстояние, за пътуване и дела, свързани с нови контакти, особено с чужденци. Успешни срещи с общественици. Тези, коити се стремят да се занимават с политика, ще успеят на края да осъществяват своето желание.

Дневен хороскоп 23 август за КозирогДенят е благоприятен за делови контакти или емоционални изживявания. Вероятно ена много Козирози да им предстои известие или събитие, което ще ги накара сериозно да се замислят над проблеми от личния живот. Нови запознанства могат в последствие да станат фундамент за изкачване в службата, в кариерата или за финансов успех.

Дневен хороскоп 23 август за ВодолейДенят се отбелязва с вътрешна свобода и независимост. През втората половина на деня тщеславие може да стане причина за разправии с близкия ви човек или агресия от околните. Следва внимателно да се отнесете към своето психично здраве. Не се напрягайте, търсете приключения.

Дневен хороскоп 23 август за Риби

Денят е пасивен, не очаквайте много. Не давайте клетви и обещания. Задължително завършете започнатите дела. Контролирайте своите емоции, следете да не оскърбите никого. През втората половина на деня е благоприятно да се уедините и временно се отстранете от околния свят. Вероятно е обща умора и упадък на силите. Необходима е спокойна почивка и пълноценен сън.