Дневни хороскопи 23 януари за ОвенБлагоприятната емоционална обстановка в семейството ще даде старт за успешно водене на делата. Поради постоянното ви колебание между желаното и възможното не е изключено превишаване на разходите над приходите.

Дневен хороскоп 23 януари за ТелецОтделете внимание на семейството. Вашето търпение и такт ще ви помогнат да създадете обстановка на доверие, уют и душевна топлота. Тщателно следете не толкова за своето здраве, колкото за здравето на близките си. Не трябва да се отдавате на чревоугодничество или да се увличате по спиртни напитки. Това ще има страшно много нежелани последици.

Дневни хороскопи 23 януари за БлизнациДенят носи двойствен характер. Бъдете внимателни, не взимайте никакви важни решения относно финанси, защото финансовото ви положение е в неустойчиво състояние, вероятни са загуби. Както и по-рано съществува възможност за придвижване по служебната стълбица. Вероятни са неприятности поради сплетни и клюки от тайни недоброжелатели. Възможно е доверително общуване само с близки хора. Избягвайте работата в колектив.

Дневен хороскоп 23 януари за РакДнес ви очакват конфликти, но не трябва да се задълбочавате в тях, това винаги води до нежелани последствия. Не е изключено да се наложи да възстановите приятелството си с тези, с които отношенията не са били много добри по-рано. Днес ще успеете да се справите с неприятностите основно с помощта на близките си или с помощта на стари познати. Не забравяйте за пълноценната почивка, тя ще ви бъде от полза.

Дневен хороскоп 23 януари за ЛъвОтговорността за материалното ви благополучие ще се нуждае от значително напрежение на силите ви. Не се оплаквайте от съдбата: на вас толкова много ви е дадено, че просто сте задължени да дарявате.

Дневен хороскоп 23 януари за ДеваДенят е благоприятен контакти. Вероятно ще успеете да направите някои нови делови запознанства, които ще ви бъдат от помощ в бъдеще. Не е изключено да се появи влиятелен покровител. Възможно е да получите примамливо предложение. Но не бързайте да се съгласявате. Ако се съмнявате в правилността на решението взето от вас се доверете на съветите на опитните си колеги.

Дневен хороскоп 23 януари за ВезниДенят носи двойственна характеристика. Везните са подвластни на необоснования оптимизъм. Те ще се захванат с много дела, защото ще бъдат прекалено уверени в своите сили и възможности. Успехът на делата ще бъде тясно свързан със забележимо нарастващите материални харчения. Кръгът се затваря. Везни ще направят противоречиви действия, с които ще се постараят да решат всички проблеми. Но това не е така просто, в близко време няма да успеят да го направят.

Дневен хороскоп 23 януари за СкорпионБлагоприятен ден за представителите на творческите професии. Възможно е да успеете да направите нещо напредничаво, да се самореализирате. Този ден благоприятства откритията и изобретенията. Отношенията между вас и околните ще бъдат топли и добри.

Дневен хороскоп 23 януари за СтрелецДенят носи двойствена характеристика. През първата половина на деня ще има повишение на жизнения потенциал и това ще се отрази положително върху професионалната дейност. Това е подходящо време за сключване на брак, за големи придобивки, за пътувания и почивка. Не взимайте никакви важни решения във финансовата област, защото влиянието на Меркурий върху вашия живот е неустойчиво – възможни са приходи, но са възможни и загуби. Както и преди съществува възможност за някои премествания към върха по служебната стълбица. През втората половина на деня не са изключени неприятности поради сплетни и клюки. Не бъдете излишно доверчиви към хората. Използвайте ума и хитростта си, за да се запасите за бъдещето – вероятно е да ви предстоят големи харчове.

Дневен хороскоп 23 януари за КозирогБлагоприятното разположение на звездите осигурява успеха ви в любовната сфера. Жените Козирози са способни да завъртят главата на когото си поискат, макар че повишените й изисквания и нейната капризност могат да станат препятствия за продължаване на отношенията с партньора. Мъжете Козирози не трябва да забравят за пълноценната почивка, която ще им бъде от полза. Организирайте малък семеен празник. Не се стеснявайте да изразявате чувствата си.

Дневен хороскоп 23 януари за ВодолейНапрегнат ден. Планираните срещи, преговори или пътувания няма да бъдат успешни. Вероятни са спорове или домашни неприятности. Запазете издръжливостта и хладнокръвието си. Не реагирайте на това, което се случва – много зависи не от вас. Всички отношения с околните изграждайте върху принципите на вродения си стремеж към служене за благото на хората, великодушие и милосърдие.

Дневен хороскоп 23 януари за Риби

Денят е крайно опасен. Препоръчва се да бъдете сдържани и организирани. Махнете суетата, празните разговори, въздържайте се от тежък физически труд. Преразходът на енергия е крайно опасен, защото се снижава общото ниво на жизнени сили. Ако се нараните – дълго ще зараства. Пригответе се за вероятни неприятности и напрежение през следващата седмица.