Дневни хороскопи 23 септември за ОвенБлагоприятен ден, но все пак не се занимавайте с рисковани начинания и не се впускайте в явни авантюри. Денят е добър за занимания със спорт, физически упражнения, общуване, сключване на брак, зачеване. През втората половина на деня са вероятни неочаквани известия.

Дневен хороскоп 23 септември за ТелецБлагоприятен ден. Ще премине под знака на милосърдие, любов и прошка. Ако финансовото положение ви позволява, пожертвайте част от своите пари за църквата. Скоро ще се убедите в истинността на поговорката „Каквото посееш, това ще пожънеш“. През втората половина на деня е вероятен успех в личния живот. Не е нужно да се концентрирате извънредно върху интимните проблеми. В края на краищата, секс и любов – това са различни неща.

Дневни хороскопи 23 септемри за БлизнациДенят ще премине под знака на мъдростта и справедливостта. Не трябва да отказвате на молби, не проявявайте алчност и егоизъм. Трябва да се жертвате и да се вслушвате в съвети. Не е изключено днес да се наложи да възобновите отношенията си тези, с които, поради някаква причина не общувате. С неприятностите днес ще успеете да се справите основно с помощта на близки познати.

Дневен хороскоп 23 септември за РакДнес ще ви навестят неуспехи в личния живот. Не е нужно прекалено да се концентрирате върху интимните проблеми. Полезно е да се занимавате с индивидуални дейности, с любимите си неща. Творческото отношение към избраните дела, отчасти ще компенсира неприятните лични преживявания.

Дневен хороскоп 23 септември за ЛъвНапрегнат ден, който може да ви донесе бреме от нови задължения. Пригответе се за проблеми в личния живот или неблагоприятни за вас кадрови промени. Възможен е конфликт с ръководството. За да избегнете активното противопоставяне проявете максимално търпение и такт. Помнете и защитавайте своето царско достойнство. Вечерта е вероятен конфликт с непознати хора, пожар или сблъсък с неприятели.

Дневен хороскоп 23 септември за ДеваБлагоприятен ден. Ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Денят е добър за занимания със спорт, физически упражнения, общуване, сключване на брак, зачеване. Не трябва да се занимавате с рисковани начинания или да се впускате в явни авантюри. През втората половина на деня са вероятни неочаквани известия.

Дневен хороскоп 23 септември за ВезниТежък ден, изпълнен с проблеми, на които вие не сте обръщали внимание. Възможно е те да усложнят вашите отношения с колегите. Срещите ще бъдат неуспешни, а делата ще се решават с максимална загуба на време и сили. Голяма е необходимостта от реална оценка на случващото се.

Дневен хороскоп 23 септември за СкорпионДенят е благоприятен за активни дейности. Разпределете своите сили и възможности, смело преследвайте поставените цели, но се старайте да не проявявате излишна амбиция и нямайте големи изисквания към околните. Постарайте се да предразположите колегите и началника към себе си. Възможно е в този случай пред вас да се открият нови перспективи. Обърнете особено внимание върху възпитанието на децата, техните увлечения и отношенията им със връстниците. Не се страхувайте да градите отношения с тях като с равнопоставени.

Дневен хороскоп 23 септември за СтрелецДенят ще премине под знака на мъдростта и справедливостта. Не трябва да отказвате на молби, не проявявайте егоизъм и алчност. Вашият стремеж към признание ще ви накара да бъдете по-усърдни, което може да се окаже отрицателно на здравето.

Дневен хороскоп 23 септември за КозирогПригответе се за проблеми или неблагоприятни за вас кадрови промени. Възможен е конфликт с ръководството или със сътрудниците.

Дневен хороскоп 23 септември за ВодолейЕдин от добрите дни. Благоприятен е за активен отдих, физическо натоварване, нови запознанства. Времето е добро за да сложите в ред книжата или делата си, за начало на ремонт или благоустройство на жилището или офиса. Всички покупки, освен недвижимите, ще бъдат успешни. Вечерта е добре да бъдете до огън.

Дневен хороскоп 23 септември за Риби

Денят е благоприятен решаване на различни делови проблеми. Голяма е вероятността за постъпване на значителни доходи или получаване на хонорари. Различните усложнения ще ви оставят временно на спокойствие. Силни емоции могат да ви завладеят напълно. За да не загубите контрол над себе си ви се препоръчва да се спрете на време.