Дневен хороскоп 24 май за ОвенЗвездите предупреждават за вас изпитанията не са приключили. Всяко дело, с което се захващате ще изисква много усилия, нестандартен подход към обичайните дейности. В личен план е вероятно да получите приятно известие или романтично запознанство.

Дневен хороскоп 24 октомври за ТелецВъзможно е несвършени дела, неприятни изветия или тъжни мисли да не ви дадат възможност за отпускане. За възстановяване на вътрешното равновесие звездите препоръчват: кратко пътуване или разходка в гора-та. Постайте се да не се заседявате в къщи. Не се препоръчва гладуването.

Дневен хороскоп 24 юни за БлизнациЕдин от чистите дни. Отбелязан с хармония и душевно равновесие. Жизненият потенциал е на ниско равнище. Ден за любов и запознанствата. Подходящо време за работа с документи и пробив в професионалната сфера. Препочват се разходки на чист въздух.

Дневен хороскоп 24 юни за РакВъзможно е тревожни мисли да не ви дадат възможност за отпускане. За да преодолеете тези чувства, се препоръчва да направите продължителна разходка сред природата. Това няма да ви избави напълно, но ще смекчи усещането за тревожност. Това ваше състояние може да повлияе отрица-телно на отношенията с вашите близки.

Дневен хороскоп 24 юни за лъвЗвездите предупреждават: за вас настъпва нов период на изпитания. Всяко започнато дело ще изисква от вас много усилия и нестандартно мислене. В личния живот са възможни промени и загуба на интерес към партньора. Не се отчайвайте – очакват ви много нови запознанства.

Дневен хороскоп 24 юни за ДеваУсловията за този ден позволяват да постигнете успех в борбата с егеиз-ма. Може да направите полезна покупка. Цялото семейство отидете на гости или приемете такива. Много представители на зодията ще имат романтични запознанства или ще бъдат обект на ухажване.

Дневен хороскоп 24 септември за ВезниЗапочва период на спокойствие и вътрешна свобода, душевно равнове-сие и отстояване на лошите навици и страсти. Жизненият потенциал е на високо ниво което ще ви помогне да се справите с всяко дело без усилия. Основните пречки пред вашето вътрешно спокойствие са: агресивността, желанието да командвате и не признаване на собствените си слабости. Днес избягвайте изясняване на отношенията с най-близките.

Дневен хороскоп 24 октомври за СкорпионДен за изпитание на вашата устойчивост. Мисли, чувства и действия ще бъдат на ниво и в хармония. Може да възникнат непредвидени ситуации но вие ще се справите без усилия. Възможни са успехи в личния и дело-ви живот или в творческите начинания.

Сневен хороскоп 24 юни за СтрелецНапрегнат ден. По-вероятно е всички ваши начинания ще бъдат обрече-ни на провал, планираните задачи също. Вероятни нервни сривове. Вся-ко начинание ще ви коства много усилия и по-скоро са обречени на провал. Неприятно известие ще наруши вашето душевно равновесие и спо-койствието в семейството ви.

Дневен хороскоп 24 юни за КозирогЗавидна е увереността ви в собствените ви сили – ще успеете много да направите. Звездите благосклонно гледат на придобивките, натпрупването на имущество, спестяването на пари. Необходимо е добре да се подготвите за осъществяването на своите планове за близката седмица.

Дневен хороскоп 24 юни за ВодолейТози ден обещава да бъде за вас успешен. Единствената неприятност, на този съвсем нелош ден, може да бъде лекото неразположение или разп-равията с подрастващите ви деца. Постарайте се да проявите мъдрост и любов, за да не се раздуе конфликта.

Дневен хороскоп 24 юни за РибиДенят е свързан с лъжи, илюзии, провокации и изкушения. Днес излиш-ната доверчивост може да ви постави в зависимо положение. Това ще окаже влияние при проблемите в службата и ще се отрази на ситуацията у дома. Голяма е вероятността от сериозни изпитания. Младите хора ще са на изпит по зрялост. Всяка дейност ще изисква голяма концентрация на силите.