2014 хороскоп Везни
Open Panel

Направете си хороскоп

natal chart modulНаправете безплатен натален (рожден) хороскоп. Пълна астрологична карта с кратки разяснения на позиции, аспекти и планетни домове. Хороскоп

Дневени хороскопи

zodiacДневни хорокопи за всяка дата от месеца и за всяка зодия, предсказанията на звездите за деня, за всеки от нас - кратко и интересно! Прочети

Лунен календар

waning gibbous moon 110x110Лунен календар за всяка дата от месеца. Какво е влианието от положението на луната.Най-бързодвижеща се и променяща влианието върху нас.  Прочети

Годишен хороскоп - Везни 2014

vezniАко сте били една тъжна и самотна Везна, не се бойте - взаимоотношенията вземат абсурдно висок приоритет през 2014 г.! Вие със сигурност няма да бъде сами. Ако вече сте семейни, очаквайте серия от умопомрачителните уроци
по вникване в царството на романтика и дългосрочните ангажименти. Това е вашата година, за да усвоите взаимните модели веднъж и завинаги. Ще имате огромна подкрепа от Сатурн и възлите на съдбата, за да не ви притесняват падналите бариери.

Голямата промяна ще дойде през март, когато Северния възел ще се движи във вашето съзвездие и ще задейства поредица от много променящи живота събития и отношения, които ще се развиват през следващите няколко години. Всички ваши взаимоотношения (не само романтични) ще бъдат радикално трансформирани. Темите за равновесие, справедливост и красота ще бъдат важни в началото на март, когато Северният възел ще влезе във Везни. Ще се почувствате в стихията си. Ще учите всичко за изкуството на дипломацията и компромиса със себе си, за промяната. Ще чувствате животът безкрайно сладък през 2014 година. Юпитер продължава да носи късмет и щедрост на вашата кариера по време на първата половина на годината, така че се възползвайте напълно от това влияние, докато го имате. Вниманието и признанието, което започна миналата година, ще продължи и вие, както и вашият професионален статус ще отидете на следващото ниво. Ако не сте били уверени в себе си и за това, как да стоите в света, то това е вашата година, да вземете решение и да го следвате! Без повече оправдания, Везни - имате твърде много прекрасни подаръци от съдбата. Вие определено не бихте искали да пропуснете тази невероятна възможност, която идва само веднъж на всеки 12 години. След юли, ще имате същия късмет-бонус в дома си, за цели и дългосрочни планове и амбиции. Това само ще засили успеха, който започна миналото лято. Социалния ви живот е на път да се взриви с повече възможности. Ще имате повече предложения, отколкото изобщо ще знаете какво да правите. Хората, които срещате, ще изглеждат като ангели и сродни души. Вашата игрива и детинска природата се засилва през това време и живота е просто изпълнен с забавление и удоволствие. Вашето творчеството е на топ ниво през тази година, чувствате се по-страстни. Това определено е година на много прекрасни неща, Везни!
Романтика
Това е добра година за любовта на Везните. Ако сте женени, не приемате отношенията за даденост, а работете за романтиката. Ако в момента сте сами, това е годината в която ситуацията ще се промени. Ако се колебаете за сериозен ангажимент, това е времето. Във всеки случай, една връзка ще бъде приоритет, ако не и манията през 2014 година. Може да ви бъде трудно да се съсредоточите върху друго, особено след м. март. Ако искате вниманието ви да е съсредоточено върху бизнеса, добре е това да стане в първите два месеца на годината. Вашата управляваща планета Венера е ретроградна в началото на 2014-та и може да ви връща носталгично в минали взаимоотношения. Така че, първите два месеца можете да използвате за преглед на последните партньорства. Направете равносметка кое е добро и кое не. Направете всички необходими корекции в подготовка за следващия си голям ангажимент, чиято фаза започва през март. Имате възможност да промените износения модел на общуване от последните години, Уран е в дома на партньорствата. Като се освободите от старите начини, наистина можете да имате свеж подход към любовта. Везните са романтиците на зодиака, но ангажиментите често са друг въпрос. Вие често сте искали да сте с единия крак извън връзката в случай, че промените мнението си, но това често може да нанесе повече щети на любовния ви живот, отколкото си представяте. Сега е времето за изкореняване на тези непостоянни модели и осъзнаването, че това само е саботирало вашите взаимоотношения в миналото. Вие сте готови за нещо реално и трайно сега - дори ако това изисква упорит труд!
Кариера
Вашата кариера продължава да е устремена нагоре, Везни! Щастливият Юпитер излива благодат за вашия успех, дава ви възможности в изобилие и работи за славата. Това страхотно изобилие продължава през 2014 г. - най-вече по време на първата половина на годината. Вие го заслужавате! Някой може да са ви обвини, че сте лениви, но вашият собствен ритъм е съвършен, а и получавате доста работа в свободното си време. Сега е времето другите най-накрая да започнат да виждат, че работите тихо зад кулисите, по собствен, спокоен, но продуктивен начин. Вие просто не го подчертавате като другите.
Сатурн продължава да ви учи на някои мощни уроци около пари и стойност. Приемете го за съюзник, а не за враг. Вие вече разбирате колко важно е да се създаде бюджет и да се придържате към него. Това ще помогне за осъществяването на вашите мечти и цели в бъдеще. Сатурн ви помага да преструктурирате начина по който работите с пари по принцип, и ви позволява да не си губите времето или ресурсите. И помнете - струвате един милион, Везни! Ключът е в това, да се уверите, че не си губите само времето и парите за неща, които смятате за ценно в живота си. Направете списък на вашите ценности и след това направете списък на къде отиват парите и вижте дали нещата се подреждат. Ако не, направете необходимите корекции в хода на 2014 г. и ще постигнете резултатите! Като цяло, перспективите за кариера просто не могат да изглеждат по-добре за вас тази година, Везни! Вие сте на върха на начинанията си, ще ви признаят за безупречни и ще преминете на по-желано ниво. Вашата упорита работа от последните години се отплаща. През юли, вашата кариера ще се фокусира върху дългосрочни цели. Ако още не сте направили списък на всичко, което бихте искали да постигнете в кариерата си в следващите 5 до 10 години – направете го! Ако ви се вижда твърде далеч в бъдещето, за да го правите – не се притеснявайте – то така или иначе ще се случи. Вие ще бъдете изумени как настоящите ви планове и приоритети приемат правилната перспектива.

Новото в astrobg.eu

Име:
Въведете email:
Отново email:

Планети и светила

Луна в Телец

telec

Луната управлява инстинктивната ни реакция във всяка ситуация. Телецът е знак, който обича да притежава – следователно инстинктивната реакция във всяка ситуация на родените с Луна в Телец е да притежават. Това се отнася на първо място до парите и вещите. За тях е от изключително значение да имат солидна банкова сметка и да са заобиколени с красиви и ценни предмети. От една страна, това е така, защото Телец е знак, управляван от Венера. Тази планета е свързана с красотата и хармонията.

Прочети още...

Любопитно

Храненето при Телец

2telezz

Слабите места в организма са гърлото, пикочните пътища и щитовидната жлеза. Телецът лесно се простудява.
За него увеличението на лимфните възли и ангината не са рядкост, а от тук вече е много близо до заболяване на сърцето. В обмяната на веществата при Телеца е изразен процесът на усвоение, а понеже той много обича да си похапва – има реална опасност от излишни килограми.
Първото, което е нужно на Телеца –

Прочети още...

Какво е Астрологията

Астрологията е възникнала в зората на човешката цивилизация. Счита се за най-древната наука. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията. С познаване законите на движението на Слънцето, Луната и другите небесни тела, спрямо Земята, се изготвят астрологичните карти.  Хороскопът е абсолютно уникален за всеки.