aries-mtaurus-mgemini-mcancer-mleo-mvirgo-mlibra-mscorpio-msagittarius-mcapricorn-maquarius-mpisces-m

Лунен календар

waxing crescent moon 110x110Лунен календар за всяка дата от месеца. Какво е влианието от положението на луната.Най-бързодвижеща се и променяща влианието върху нас.  Прочети

Дневни хороскопи

zodiacДневни хорокопи за всяка дата от месеца и за всяка зодия, предсказанията на звездите за деня, за всеки от нас - кратко и интересно! Прочети

Асцендент в знак

ascandantАсцендента е силно определяща характеристика за индивида. Роденият винаги ще реагира в зависимост от символиката на знака. Изчисли

Хороскопи за месец август

avgustЗвездите предричат повишена активна дейност практически за всички знаци, във всички сфери на живот, а също и благоприятно въздействие на Меркурий върху любовната сфера и професионалната дейност. Но това време е особенно добро за създаване и укрепване на семейството, за грижи по дома и децата, за ремонт и покупка на собствено жилище. Всяка дейност, свързана с укрепване и създаване, свързана със семейството ще бъде възнаградена. Прочети още:

Дневен, Месечен, Годишен хороскоп за зодия Овен

Дневен

Дневен хороскоп двадесет и девети юли за Овен

oven

Неблагоприятен ден. Жизнената енергия, интуиция, сексуален потенциал се снижават. Домакинската работа и битовите проблеми се нуждаят от бързи решения. Вероятно е известно влошаване на самочувствието, конфликт с роднините или с децата. Днес всяко заболяване ще продължи дълго и трудно ще отмине. Сънят ще бъде справедлив. Очаквайте неговото изпълнение. Карти за игра на сън – водят до неприятности.

Месечен

Хороскоп за август 2014 г. Овен

ovenОвните ще бъдат много продуктивни в август и ще се стараят да успеят във всичко, да дадат съвет на всички, да ги научат, всекиго да контролират и да помогнат. На тези хора ще им пречи излишната самоувереност и може да им изиграе лоша шега.
От представителите на знака Овен в август може да се очаква красиво ухажване, широки жестове, начало на бурен роман, който има всички шансове да бъде продължителен и да доведе до брак на края.
Арогантността на някои Овни може да се отрази лошо на микроклимата в колектива. Тези хора трябва да бъдат по-дружелюбни и справедливи, нали от екипа зависи благополучието на самите Овни. Агресивността на Овните може да се отрази негативно на отношенията с ръководството.
Множеството съблазни през август 2014 година могат да накарат Овена да пропилее заработените си пари. И действително, хората от този знак ще съблазняват с красиви, но скъпи вещи, за които ще похарчат всичките си пари. Края на месеца обещава да бъде кризисен във финансов план.
Представителите на този знак, през целия месец, ще ги преследват болки в сърцето и мигрени. Наложително е да проверите кръвното си налягане и работата на сърдечно-съдовата система.

Годишен

2014 г. Годишен хороскоп - Овен

ovenГотови сте да имате свой свят на романтика, творчество и взаимоотношения, които да ви растърсят напълно. Тази година, Овенът ще се фокусира силно върху всички теми, свързани с любовния живот и интегриране с обратната полярност (Везни).
Пригответе се за сериозно навлизане във вашата същност на красота, спокойствие и справедливост. 2014 обещава да достави безкрайни възможности да усъвършенствате уменията си и да станете най-добрият любовник и партньор. Това не значи, че

трябва да жертвате своята автентичност, индивидуалния си огнен дух, но все пак сте на път да се научите на изкуството на компромиса в глобалния смисъл. Започвайки през март, лунните възли ще се движат в добра орбита за вас и точно преди рождения ви ден, вие ще се подготвите за нов цикъл, ще се фокусирате върху все още неуловимия баланс между "аз" и "другите". Вие може да чувствате все още влиянието на старите аспекти от личността ви, това че партньорите са за да служат - но промяна ще има и си заслужава. Вие сте истински романтични по душа, винаги в търсене на истински красиво и хармонично партньорство и тази година може да бъде годината в която да направите истински опит в тази насока, както никога до сега. Говорейки за любов, друг голям бонус ще пристигне точно навреме при вас за лятото, когато Юпитер се движи в сектора на романтиката и удоволствието и това ще продължи цяла една година. Вашата управляваща планета Марс, започва годината като добавя „гориво“ към вашите отношения и продължава да работи по тази част от вашия хороскоп за необичайно продължителен престой (до юли). Ще бъдете силно мотивирани да положите повече труд и енергия в партньорствата си, за да ги изградите като равноправни и хармонични, колкото е възможно. През първата половина на годината трябва наистина да съхранявате енергията си и да избягвате ненужните битки. Има толкова много уроци, които ще научите от околния свят: дипломация, благодат и др., че може да учудите хората и да се питат какво се е случило с вашия огън. Не се притеснявайте, ще се върне през лятото със секси отмъщение, когато Марс се движи в Скорпион и се запалва интимността през останалата част от годината. Лунните възли имат огромно влияние върху вашия свят и отношения и започват през февруари - ще продължат до края на годината. Ще се чувствате обречени в чувството си при всички срещи - дали е романтика или бизнес. Ако все още сте сами, не се изненадвайте да усетите много важно сливане с определен човек, в началото на тази пролет (ако не и по-рано). В следващите няколко години имате много да научите относно взаимните отстъпки в отношенията. Може да ви се наложи да се откажете от всякакви страхове, които имате за загуба на автономност или статута си на свободен човек, за да останете с постоянен партньор. Какво би станало, ако можехте да имате най-доброто от двата свята? Любящ партньор, който ви подкрепя и това да сте най-пламенните, най-красивите? Не можете да имате всичко!
Романтика
Тази година определено ще ви се наложи да се откажете от всякакви импулсивни тенденции в замяна на по-трайно и хармонично единство с истински партньор. Така че вместо да се отдадавате в поредица от секси любовни афери, звездите ви подтикват да опитате по-трудното, но в крайна сметка по-доброто - дългосрочен ангажимент. По никакъв начин не означава, че трябва да жертвате вълнението или огъня. В действителност дори точно обратното. След като имате солидна основа на балансирано и ангажирано партньорство, може лесно да се положат основите за някои от най-страстните интимности в живота си. Единствената разлика е, че ще отидете по-надалеч с едно лице, вместо разнообразието от партньори от последните няколко години. Не се съпротивлявайте на нещо стабилно. Възлите на Луната ще се изместят по оста - вашия знак и Везни от февруари тази година и ще остане там за остатъка от годината. Това води до изключителна промяна на познатия ви стил за запознанство и секс. Ще ви се иска да смените своя фокус и внимание от "Аз, мен, мой" на нуждите на другия. Това може в началото да ви обърка и да чувствате, че е напълно против желанието ви, но има толкова много мъдрост и потенциал вусъвършенстването на личността ви чрез тези уроци по компромис, че вие скоро ще прегърнете с радост другата страна. Юпитер се движи в дома на романтика през юли и ще продължи да ви носи много късмет и доброта и много удоволствие. Можете да се насладите на това влияние до края на годината. Вие определено ще чувствате огнения си дух, когато Юпитер ще бъде в Лъв, това е през втората половина на годината. Вие ще бъдете по-малко погълнати от семейни проблеми и ще чувствате изобилие от радост. Вие не сте имали този вид на чисто детско забавление от 12 години насам. Наслаждавайте се!
Кариера
Годината започва с влиянието на Венера, която е ретроградна по отношение на кариерата, за месец януари. Ако сте искали да промените своя образ, мисия или просто да въведете повече креативност в кариерата си, това е годината да го направите! Това е времето да донесете повече удоволствие и красота на вашия бизнес. Пригответе се за един ранен старт, защото Венера става директна през февруари. В действителност първото тримесечие на годината е идеално за добавяне на някои допълнителни подобрения в работата ви. Не губете време, това не е за цялата година, за да отлагате, звездите подкрепят най-силно вашите проекти в самото начало. По-късно през годината ще започнете да губите „парата“, тогава удоволствието се превръща в по-голям приоритет. Плутон - планетата на трансформацията и властта продължава да работи върху кариера ви през 2014 година. Плутон е бавен, това влияние е от 2008 до 2023. Той изисква освобождаване от старите концепции за кариера и светски успех. Сега, когато са минали пет години от тази еволюционна траектория, ще започнете да чувствате разбутването на старите постулати и ще извървите пътя до възстановяване на темата по нови принципи. Вие сте прекарали значително време и сте изгубили много енергия през последните няколко години обмисляйки философски и на подсъзнателно ниво каква е вашата цел тук на Земята и какво в крайна сметка искам да оставя на този свят. Сега, когато аспекта между Плутон иУран се разпада, имате шанс да интегрирате пионерския дух с необходимостта да се изгради нещо трайно. Плутон ще стане ретрограден по отношение на кариерата в периода между април и септември, което ви дава шанс да се освободите малко по малко от всичко, което не е работило толкова добре. Вие имате много възможности да промените целия си подход към работата на живота си през тази година, така че не се страхувайте да направите някои големи промени. Планетите ви осигуряват по-голяма дълбочина, креативност и страст към вашия професионален свят и всички дългосрочни проекти през 2014 година. Всичко, което трябва да направите е да разбиете кода и да се ангажиратее с това, което е най-голямата ви страст. Няма повече уреждане за втория най-добър. Никога не забравяйте, че челното място е ваше по природата!

privacy-depth

Любовен

ovenЛюбовен хороскоп 2014 за Овен  Любовния живот на Овните в годината на дървения Кон ще изобилства от полети и падения. За да има повече полети и по-малко падения трябва да се отдели повече време за любовния живот, по-место да се сдържат, да сдържат агресията си, която често е ключова и ще създава доста проблеми на Овните при общуването им с партньорите им. В началото на януари Овните ще бъдат любвеобвилни, особено самотните, които са готови за всякаква авантюра. Самотните Овни ще съблазняват партньори във всякаква ситуация, при това ще проявяват такъв интерс и напор, че обекта на желането им просто няма да може да се измъкне от обятията им. Те ще съблазняват както самотни от противоположния пол, така и семейни, което може да доведе до прелюбодеяние, което ще продължи около година. През февруари, март и апрел 2014 година семейните Овни ще имат отлични перспективи за развитие на собствения си бизнес, което често ще ги разсейва от семейните задължения. Те ще спрат да участват в живота на семейството си и на своите деца, което често ще довежда до разправии и счупени чинии. Горещите Овни няма веднага да осъзнаят, че увлечението по работата ги отделя от близките им хора и, че поставят семейстото си на границата на развода. Голяма е вероятността от разделяне, затова звездите ви съветват да се интересувате от желанията и потребностите на любмия ви човек и децата си, не допускайте да се случи непоправимото. Разделилите се в пролетните месеци Овни, доста бързо ще променят мисленето си и начина си живот и ще си поставят за цел да си върнат любимия. Ще има отлични перспективи за това. От тук следва, че в края на май или началото на юни ще се възстановят изгубените отношения. Периода включващ края на май, юни и юли 2014 година се характеризира с висок заряд на сексуална енергия, който ще бъде предназначен за един единствен човек. В този период сексуалния живот на Овена и неговия партньор ще се окраси с нови цветове, ще стане по-наситен. Представителите на този знак ще предлагат на любимия си човек да изпита нови усещания всекса, особено ако двойката се отправи на почивка на романтично място. В този случай е възможен много креативен и необичаен отдих, изпълнен с нови усещания, в това число и сексуални. Що се касае за средата и края на лятото, трябва да отбележим, че в душата на Овена ще се засели тревога, поради заболяване на единия от родителите му. Ще му се наложи да се отдели от увлеченията си и от професионалните си задължения, за да се съсредоточи да помогне на родителя. Ще са нужни материални средства, но повече от всичко ще са необходими грижи, които Овена няма да откаже.С идването на септември 2014 година представителите на знака Овен вероятно ще бъдат подложени на любовни провокации от страна на представител на противоположния пол. Възможно е да възникне ситуация в която на Овена да му се наложи да отговори със взаимност и да се съгласи на секс с човек, който да му е много неприятен. В този случай от Овните може да се очаква агресивен отговор, дори да се стигне до съд за тормоз. Особено ще бъде началото на есента за самотните Овни. Те ще са решени на сериозна крачка в живота и ще заживеят с партньор, дори да се наложи да отидат да живеят в друг град. Освен това, те ще се решат на по-сериозна крачка – да свържат завинаги живота си и ще посочат дата за сватба към края на годината. Средата и края на годината както за самотните, така и за семейните носи стабилност. Самотните ще започнат връзка, която ще продължи дълго, защото срещите за „за една нощ“ вече са им омръзнали и искат повече топлина за себе си. Същото ще искат и семейните Овни, поради което ще отделят на любимия си човек максимално внимание и задължително ще намерят занимание в което да са заедно, което още повече ще сближи тези хора със партньора им. Декември 2014 година ще бъде отбелязана с взрив от емоции, свързани със сватбата на Овните, които отдавна са се стремили да узаконят своите отношения. Бракът на тези хора обещава да бъде дълъг и щастлив, макар от време на време да избухват конфликти, заради горещия темперамент както на Овена, така и на избранницата му.

Луна в знак

А ако до сега не сте знаели в кой знак е Луната в момента на Вашето раждане – можете да научите ТУК

Слънце в знак

Слънце в Овен

AriesМитът за съзвездието Овен е разказ, който и сега вълнува с описаната в него трагедия.
Някога в Беотия, в гр. Орхомен,
на брега на Кападонското езеро, царували Атамант, син на бога на вятъра Еол и неговата съпруга Нефела, богиня на облаците. Те имали две деца - син Фрикс и дъщеря Хела. Сполетяло ги нещастие. Баща им изгонил рождената им майка и се оженил за магьосницата Ино, дъщеря на Кадъм - основателят и първият цар на Тива. Тя от своя страна родила двама синове

- Леарх и Меликерт.
Като всяка мащеха Ино денонощно мислела как да осигури по-добро бъдеще за собствените си деца, как само те да наследят цялото царство, когато баща им умре, а не Фрикс и Хела, които са законните наследници на царството. Магьосницата твърдо решила да погуби двете заварени деца, но така, че злодеянието й да остане незабелязано. Никой не трябвало да се досеща, че тя е виновницата за смъртта на двете деца. ...

Прочети още...

privacy-depth

Новото в astrobg.eu

Име:
Въведете email:
Отново email:

Направете си хороскоп

natalchartБезплатен натален (рожден) хороскоп. Астрологична карта с кратки разяснения на позиции, аспекти и планетни домове. С познаване законите на движението на Слънцето, Луната и другите небесни тела, спрямо Земята, се изготвят астрологичните карти.  Хороскоп

Транзити

transitПланетите представляват енергиите и космическите сили, които се проявяват по различни начини, а след това планетарните аспекти показват как тези енергии и сили са склонни да действат и реагират, едни с други, ако волята на лицето, не ги промени.  Транзити

Какво е Астрологията

Астрологията е възникнала в зората на човешката цивилизация. Счита се за най-древната наука. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията. С познаване законите на движението на Слънцето, Луната и другите небесни тела, спрямо Земята, се изготвят астрологичните карти.  Хороскопът е абсолютно уникален за всеки.